Org. Çetin: Dağlar teröristlerden tamamen temizlendi

Kıran Operasyonunun yöneten Jandarma Genel Komutanı Orgeneral Arif Çetin, dağların teröristlerden tamamen temizlendiğini belirterek, kalanlar varsa bunlarında en kısa sürede temizleneceğini ifade etti.

Org. Çetin: Dağlar teröristlerden tamamen temizlendi

PKK'ya yönelik üç ilde yürütülen Kıran Operasyonunun yöneten Jandarma Genel Komutanı Orgeneral Arif Çetin, Van Jandarma Asayiş Kolordu Komutanı Korgeneral Hacı İlbaş ve Van İl Jandarma Komutanı Tuğgeneral Yavuz Özfidan ile birlikte Bulgurlu Dağı bölgesindeki birlikleri denetledi. 

Operasyonun 129 tim ve 14 taburla gerçekleştirildiğini söyleyen Çetin, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın emir ve direktifleri doğrultusunda, terörle mücadelenin devam edeceğini, kahraman Türk askerinin teröristlerin inlerine girdiğini vurguladı.

Dağların teröristlerden tamamen temizlendiğini belirten Çetin, kalan unsurlar varsa bunlarında en kısa zamanda temizleneceğini kaydetti. gücümüze güç katarak, mücadelemize ebediyen devam edeceğiz."

Orgeneral Çetin'e Van Jandarma Asayiş Kolordu Komutanı Korgeneral Hacı İlbaş ile Van İl Jandarma Komutanı Tuğgeneral Yavuz Özfidan da eşlik etti. 

 

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.