Oya Eronat: CHP Erdoğan gitsin diye şeytanla bile anlaşır

AK Parti Diyarbakır Milletvekili Oya Eronat, canlı yayında soruları cevapladı. Eronat, “2023 ittifak hesapları yapıyorlar. Erdoğan gitsin de ne olursa olsun diyerek tüm ilkelerini yıkabiliyorlar, şeytanla bile anlaşma yapabiliyorlar.” dedi.

Oya Eronat: CHP Erdoğan gitsin diye şeytanla bile anlaşır

AK Parti Diyarbakır Milletvekili Oya Eronat, 24 TV'de yayınlanan Arafta Sorular programında Star yazarı Esra Elönü'nün konuğu oldu.

"PKK VE DESTEKÇİSİ HDP, KÜRTLERİN BİR NUMARALI DÜŞMANIDIR"

Terör örgütü PKK'nın öldürdüğü çocukları hatırlatan Eronat, "PKK ve destekçisi HDP, Kürtlerin bir numaralı düşmanıdır. Bu düşmanlıklarını örtmek için de, 'düşman sensin' diyorlar. En çok Kürt sizin yüzünüzden hayatını kaybetti. Anneler sizin yüzünüzden oturuyor... İnsanlar evlatlarından oldu, haraca bağladınız bir ara iş yerlerini kapattılar." dedi.

oya-eronat-chp-erdogan-gitsin-diye-seytanla-bile-anlasir.jpg

"HDP DİYARBAKIR ANNELERİYLE ALAY EDİP RÜŞVET TEKLİF ETTİ"

Eronat, HDP'lilerin evlat acısı çeken Diyarbakır anneleriyle, alay ettiğini, onlara hakaret ettiğini belirterek, annelere rüşvet teklif ettiklerini de söyledi.

"CHP BUGÜNE KADAR KÜRTLER İÇİN KILINI KIPIRDATMAMIŞ BİR PARTİDİR"

Eronat şöyle devam etti:

"Biz iktidara geldiğimiz zaman, 20 yıldır süren bir OHAL vardı. Bu 20 yıl boyunca hiçbir hükümet OHAL'i kaldıracağını bile söylemedi. Bizden o zaman talep edilen 'OHAL'in kalksın başka bir şey istemiyoruz.' Şimdi Kürt düşmanı deniyor. OHAL'i kaldırdık, bu Kürt düşmanlığı mı? Kürtler için hiçbir şey yapmayan hatta bu sorunun müsebbibi olan partiyle el ele vermişler, onlar bize oradan 'Kürt düşmanı' diyor, o el ele verdikleri de bakıp bıyık altından gülerek başlarını sallıyor. Mahkemelerde Kürtçe savunmayı biz getirdik. Kürt düşmanı o parti olmadı, biz olduk. Kürtçe isim koymak, Kürtçe şarkı söylemek yasaktı. Bunları kaldırdık ama Kürt düşmanı biz olduk bu olayların müsebbibi parti bertaraf edildi. 2023 ittifak hesapları yapıyorlar. Erdoğan gitsin de ne olursa olsun diyerek tüm ilkelerini yıkabiliyorlar, şeytanla bile anlaşma yapabiliyorlar.”

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.