ÖZEL I Konya’daki çifte cinayet zanlısı, tabancasındaki 15 mermiyi de sıkmış

Konya’da, boşanan ancak birlikte yaşamaya devam eden çiftin evlerinin önünde öldürülmesiyle ilgili yeni detaylar ortaya çıktı. Tutuklanan zanlının, tabancasındaki 15 merminin tamamını sıktığı belirlendi. İşte Haber Dairesi’nin ulaştığı tüm ayrıntılar.

ÖZEL I Konya’daki çifte cinayet zanlısı, tabancasındaki 15 mermiyi de sıkmış

İddiaya göre; Abdullah Koçak, boşandığı ancak birlikte yaşamaya devam ettiği eski eşi Gonca (Pekşen) Koçak ile market alışverişi yaptıktan sonra Selçuklu ilçesi Malazgirt Mahallesinde oturdukları apartmana girdikleri sırada daha önceden aralarında husumet bulunan Marangozlar Sanayi Sitesinde işçi olarak çalışan Özkan C. ile karşılaştı. Çıkan tartışma sonucu Özkan C, ruhsatlı tabancası ile Koçak çiftini tabancayla öldürdü. Olay sonrası Kadınhanı ilçesi istikametine kaçan şüpheli Özkan C, polis tarafından İstanbul Yolu üzerinde yakalandı. Adliyeye sevk edilen Özkan C, tutuklanarak cezaevine gönderildi.

konyadaki-cifte-cinayet-zanlisi-tabancasindaki-15-mermiyi-de-sikmis-003.jpg

YASAK AŞK İDDİASI

Olaya ilişkin soruşturma geniş çaplı olarak devam ederken, çifte cinayetin sebebinin yasak aşk olduğu öne sürüldü. İddiaya göre; Özkan C'nin eşi Nadire T, geçtiğimiz yıl Abdullah Koçak ile gönül ilişkisi yaşadı. Koçak, Nadire T. ile ilgili bazı fotoğrafları Özkan C'nin telefonuna gönderdi. Bunun üzerine Özkan C. de eşinden boşandı. Yasak aşkı öğrenen Gonca Koçak da Abdullah Koçak'tan ayrıldı.

İKİSİ DE YENİDEN EŞLERİYLE BİR ARAYA GELDİLER

İki ailenin tehdit, özel hayatın gizliliğini ihlal gibi suçlardan daha önce polis merkezine giderek karşılıklı şikayetçi oldukları öğrenildi. Özkan C'nin tehdit edildiğini ileri sürerek Abdullah Koçak hakkında boşandığı eşi ve kendisi için uzaklaştırma kararı aldırdığı da ortaya çıktı. İki tarafın son olarak geçtiğimiz Eylül ayında karakolluk oldukları belirlendi. Süreç içerisinde Özkan C, aile büyüklerinin araya girmesi üzerine Nadire T. ile imam nikahlı olarak bir arada yaşamaya başladı. Gonca Koçak da eşini affederek tekrar bir araya geldi.

konyadaki-cifte-cinayet-zanlisi-tabancasindaki-15-mermiyi-de-sikmis-004.jpg

'ONURSUZ, GURURSUZ'

Olay saatinde ise Gonca Koçak ve Abdullah Koçak, market alışverişlerini yapıp evlerinin önüne geldi. Bu sırada Özkan C. ve kayınvalidesi Saime T’nin kendi apartmanlarından çıkıp araçlarına bineceğini gören Gonca Koçak, iddiaya göre; Özkan C'ye yönelik, 'Onursuz, gurursuz' dedi. Bu sözlere Abdullah Koçak'ın da destek verip küfretmesi üzerine cinnet getiren Özkan C, yanında bulunan tabancasıyla çifti tabanca ile vurarak öldürdü.

konyadaki-cifte-cinayet-zanlisi-tabancasindaki-15-mermiyi-de-sikmis-002.jpg

CAMDAN ANNE VE BABASININ CESETLERİNİ GÖRDÜ 

Saldırıya uğrayan Koçak çiftinin o sırada evlerinde uyuyan oğlu Emre Koçak ise gürültüyü duyup camdan baktığından yerde anne ve babasının cansız bedenlerini gördü.

konyadaki-cifte-cinayet-zanlisi-tabancasindaki-15-mermiyi-de-sikmis-001.jpg

TABANCASINDAKİ 15 MERMİYİ DE SIKMIŞ

Haber Dairesi, olaya dair yeni bilgilere ulaştı. Bunlardan ilki olay anına dair. Özkan C’nin ifadesinde, işten eve gelip bazı erzakları aldıktan sonra kayınvalidesi ile birlikte aşağıya indiklerini, bu sırada ölen çiftle karşılaştıklarını, tartışma sırasında Abdullah Koçak’ın elini beline attığını görünce silahını çektiğini söyledi. Zanlı, “Abdullah’ın silah çıkartacağını düşündüm. Gonca dibimizdeydi. Kolumu asıldı. 15 merminin tamamını sıktım. Gonya’ya ateş etmek istemedim. Arada kalmış. Amacım öldürmek değil, korkutmaktı. Hedef gözetmeden yere doğru ateş ettim.” dedi.

konyadaki-cifte-cinayet-zanlisi-tabancasindaki-15-mermiyi-de-sikmis.jpg

ARACINA ASİT DÖKÜLMÜŞ

Şüpheli ile hayatını kaybeden çift arasında 14 aydır husumet olduğu, Abdullah Koçak hakkında daha önce şüphelinin iş yerini basıp tehdit ettiği iddiasıyla şikayette bulunulduğu, Gonca ve Abdullah Koçak çiftinin, Özkan C’nin arabasına asit döktüğü öne sürüldü. Şikayetler sonrasında Abdullah Koçak’ın delil yetersizliğinden beraat ettiği belirtildi.

konyadaki-cifte-cinayet-zanlisi-tabancasindaki-15-mermiyi-de-sikmis-006.jpg

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.