PUBG Mobile UC Nedir ve Nasıl Satın Alınır?

PUBG Mobile Krafton tarafından geliştirilen ve mobil platformlar için sunulan bir Battle Royale oyunudur.

PUBG Mobile UC Nedir ve Nasıl Satın Alınır?

PUBG Mobile Krafton tarafından geliştirilen ve mobil platformlar için sunulan bir Battle Royale oyunudur. PUBG Mobile oynaması ücretsiz bir oyundur. Hemen hemen her ücretsiz oyunda gördüğümüz bir sistem olan oyun içi para sistemi PUBG Mobile’da da vardır. PUBG Mobile’ın oyun içi parasına UC denir. UC satın alarak PUBG Mobile’ın oyun içi mağazasında bulunan eşyaları satın alabilirsiniz.

PUBG Mobile UC Fiyatları

Royal Pass Paketi (M9) TR 53,50 ₺

Elite Pass Plus Paketi (M9) TR 122,99 ₺

TR 66 PUBG Mobile UC 10,99 ₺

TR 361 PUBG Mobile UC 54,99 ₺

TR 750 PUBG Mobile UC 109,99 ₺

TR 2055 PUBG Mobile UC 279,99 ₺

TR 4360 PUBG Mobile UC 599,99 ₺

TR 9120 PUBG Mobile UC 1.199,99 ₺

Hızlı ve güvenli bir şekilde UC satın almak için Pubg Mobile UC adresini ziyaret edebilirsiniz.

Sipariş verilen ID’ye anında yüklenir. PlaySultan PUBG Mobile’ın yetkili satıcısı olduğu için size en uygun fiyatlı UC’leri sunar.

PUBG Mobile UC satın al işlemi yapmak isterseniz, PlaySultan’ı ziyaret edebilirsiniz. Sitemizi ziyaret ettikten sonra hızlı bir şekilde üye olabilirsiniz. Üye olduktan sonra satın almak istediğiniz UC miktarını seçiniz. Hesabınıza bakiye yükledikten sonra seçtiğiniz UC miktarını sepetinize ekleyin, oyundaki ID’nizi girin ve ardından onaylayın. Çok kısa bir süre sonra UC’leriniz ID’niz üzerinden PUBG Mobile hesabınıza tanımlanacaktır.

PUBG Mobile rekabete dayalı bir Battle Royale oyunudur. PUBG Mobile P2W bir oyun değildir. Satın aldığınız UC’ler ile karakterinizi güçlendirmeniz söz konusu değildir. Satın alınan UC’ler sadece kozmetik amaçlıdır. Size ekstra özellikler vermez. UC’ler ile satın aldığınız eşyalar karakterinizin görünümünü, silahınızın görünümünü gibi şeyleri değiştirmeye yaradığı için sizi oyunda daha güçlü kılmaz. PUBG Mobile’da iyi oynayan ve daha tecrübeli oyuncular her zaman kazanır. Oyuna para yatıran ve fazla UC satın alan kişiler size üstünlük sağlayamazlar.

PUBG Mobile UC Nasıl Yüklenir?

PlaySultan’dan satın aldığınız UC’ler direkt olarak ID’nize yüklendiği için UC yüklemek çok basittir. UC’lerinizi satın alırken PlaySultan’ı tercih edin ve UC’ler otomatik olarak anında hesabınıza yüklensin.

PUBG de Bedava UC Nasıl Alınır?

PUBG’de bedava UC kazanmak için birçok yol vardır. Turnuvalara katılarak ya da yayıncıların çekilişlerine katılarak bedava PUBG Mobile UC kazanma şansınız vardır. PUBG’de Bedava UC kazanmanın en iyi yolu ise PlaySultan’ın çekiliş ve çark sistemidir. İnternet sitemizde bulunan çekişlere katılarak site bakiyesi başta olmak üzere pek çok ödül kazanabilirsiniz. Site bakiyesi kazandıktan sonra da bu bakiyeleri kullanarak PUBG Mobile UC alabilirsiniz. Böylece UC’ler bedavaya gelmiş olur.

PlaySultan’ın internet sitesinde bulunan çark sistemi sayesinde her gün sitemizi ziyaret ederek çarkı çevirip puan toplayabilirsiniz. Topladığınız puanlarla da PUBG Mobile UC alabilirsiniz. Tek yapmanız gereken her gün sitemizi ziyaret edip çarkı çevirmek. Böylece bedavaya PUBG Mobile UC kazanabilirsiniz.

PUBG ID Ne Demek?

PUBG Mobile oyununda her hesabın bir ID’si vardır. Bu ID her hesaba özel olarak tanımlanmıştır. Bu ID’yi kullanarak bir çok işlem gerçekleştirebilirsiniz. Özellikle de PlaySultan üzerinden ID’nize hızlı bir şekilde UC satın almak istiyorsanız, ID’nizi kullanmanız gerekmektedir.

PUBG Mobile Redeem Code Nedir?

İnternette çeşitli yerlerden temin edebileceğiniz bu kodlar sayesinde çeşitli eşyalar kazanabilirsiniz. Bu kodlar Twitch gibi çeşitli yayın yapılan yerlerden dağıtılabilir. Çeşitli çekilişlerde ya da blog yazılarında bu kodları bulabilirsiniz. PUBG Mobile Redeem kodlarını ilgili alana girerek çeşitli oyun eşyalarına sahip olabilirsiniz.


PUBG Mobile UC Hilesi Var mı?

Pek çok oyuncu hile kullanarak UC’ye sahip olabileceğini zannediyor. PUBG Mobile UC hilesi olduğunu söyleyen kişiler genellikle cihazınıza zararlı yazılım sokmaya çalışan dolandırıcılar olduğundan ötürü genellikle bu işten zararlı çıkan siz olursunuz. Kişisel bilgilerinizi ya da oyun hesabınızı çalmaya da çalışan bu kişilerden korunmak için bilmediğiniz sitelere girmeyin ya da cihazınıza program yüklemeyin.

PlaySultan Twitter: https://twitter.com/playsultantr

Playsultan İnstagram: https://www.instagram.com/playsultantr/

Playsultan Facebook: https://www.facebook.com/PlaySultanTR/

Playsultan PUBG Mobile UC: https://www.playsultan.com.tr/pubg-mobile-uc

 

 

pubg-mobile-uc-nedir-ve-nasil-satin-alinir.jpeg

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.