Ronaldinho ile top oynayan çocuk Messi mi?

Sosyal medyada paylaşılan bir görüntüde Ronaldinho karşısında yeteneklerini sergileyen çocuğun Messi olduğu öne sürüldü.

Ronaldinho ile top oynayan çocuk Messi mi?

Sosyal medyada paylaşılan ve 6 milyondan fazla görüntülenme elde eden videoda dünyaca ünlü futbolcu Ronaldinho ile karşılıklı top oynayan çocuğun Messi olduğu öne sürüldü.

Kısa sürede gündem olan paylaşım Türkiye’de de futbol içerikleri paylaşan sosyal medya hesaplarında da kendine yer buldu. "Müthiş edit, müthiş: Messi ve Ronaldinho" açıklamasıyla sunulan paylaşım kullanıcıların ilgisini çekti.

Videonun geçmiş dönemlerde de birçok sosyal medya platformunda "Ronaldinho & Messi" etiketi ile paylaşıldığı belirlendi.

Kayda alınan videonun ilk olarak 17 yıl önce Youtube üzerinden paylaşıldığı görüldü. Paylaşımın "Ronaldinho vs Youngster Cristian Ceballos" açıklaması ile servis edildiği belirlendi. Sosyal medyada paylaşılan görüntülerin bu Youtube paylaşımından kesilerek paylaşıldığı tespit edildi.

Sosyal medyada viral olan görüntülerdeki çocuk oyuncunun Messi değil, günümüzde Sabah FK’de oyuncu olan Cristian Cabellos olduğu tespit edildi.

Cristian Cabellos’un futbol profili incelendiğinde, oyuncunun futbol hayatına Barcelona altyapısında başladığı görülüyor.

Ceballos’un çocukluğunda Messi ile benzerliği ile öne çıkan genç bir yıldız olduğu belirlendi.

ronaldinho-ile-top-oynayan-cocuk-messi-mi.png

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.