Altın 5965.266
BIST 11261.52
Dolar 42.9461
Euro 50.5276
Sterlin 57.9955

Sağlık Bakanı Koca’dan Ercüment Ovalı açıklaması: Sosyal medya üzerinden insanların umuduyla oynanamaz

Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, Bilim Kurulu Toplantısı sonrası gazetecilerin soruları üzerine Ercüment Ovalı ile ilgili açıklamalarda bulundu. Bakan Koca, “Sosyal medya üzerinden insanların umudu ile oynanamaz.” dedi.

Sağlık Bakanı Koca’dan Ercüment Ovalı açıklaması: Sosyal medya üzerinden insanların umuduyla oynanamaz

Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, Bilim Kurulu Toplantısının ardından sorular üzerine Ercüment Ovalı ile ilgili açıklamalarda bulundu.

Bakan Koca, "Sözü edilen ilaç, uluslararası bir ilaç firmasının patentli ilacı. İlaç ve aşı işi hem milli hem stratejik bir iştir. Sosyal medya üzerinden yapılmaz. Dünyada araştırmanın nasıl yapılacağı bellidir, sosyal medya üzerinden insanların umudu ile oynanamaz." ifadelerini kullandı.

Koca, Türkiye'de ruhsatlı ilacın salgına faydalı olduğuna dair çalışmaların olduğunu ifade etti. 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.