Sağlık Bakanı Koca'dan maske açıklaması

Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, bugün yapılacak Koronavirüs Bilim Kurulu Toplantısı'na dair bir paylaşım yaptı, “Yapacağımız basın açıklamasında maske konusunu da ele alacağız. Ve başka pek çok konuyu!” dedi. (Maske yasağı kalktı mı?)

Sağlık Bakanı Koca'dan maske açıklaması

Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, geçtiğimiz hafta yaptığı açıklamada 23 Şubat'ta maske kısıtlamasıyla ilgili önemli bir kararı paylaşacağını açıklamıştı.

Ancak geçtiğimiz hafta Sağlık Bakanlığı tarafından yapılan açıklamada, beklenen Bilim Kurulu toplantısının 1 Mart salı gününe ertelendiği belirtildi.

"KISITLAMALAR TEKRAR DEĞERLENDİRİLECEK"

Sağlık Bakanı Fahrettin Koca dün sosyal medya hesabından yaptığı yeni paylaşımda Bilim Kurulu toplantısının bugün gerçekleştirileceğini ifade ederek, "Koronavirüs Bilim Kurulu, salgınla mücadelede gelinen nokta ve kısıtlamaların tekrar değerlendirilmesi gündemiyle toplanıyor. Saat 18.00'da bir açıklama ile huzurlarınızda olacağım" dedi.

"BİR SÜREDİR BEKLENEN AÇIKLAMA OLACAĞINA İNANIYORUM"

Koca, "Bu açıklamanın, bir süredir beklenen açıklama olacağına inanıyorum. Buluşmak üzere" ifadesini kullandı.

“MASKE KONUSUNU DA ELE ALACAĞIZ”

Bakan Koca, bugün yeni bir paylaşım daha yaptı ve “Saat 18.00’de yapacağımız basın açıklamasında maske konusunu da ele alacağız. Ve başka pek çok konuyu!” dedi. Koca'nın paylaşımındaki görsel de dikkat çekti. 

SON 24 SAATTE 59 BİN 885 YENİ VAKA

Sağlık Bakanlığı tarafından 1 Mart’ta açıklanan son 24 saatlik verilere göre; 403 bin 117 Kovid-19 testi yapıldı, 59 bin 885 kişi koronavirüse yakalandı. Vefat sayısı ise 203.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum