Sahilde bir ceset daha! Bir haftada 6 ceset bulundu

Antalya’da otel çalışanları tarafından erkek cesedi bulundu. Yapılan incelemede cesedin uzun süredir suda kaldığı belirlendi. Antalya’da 1 çocuk ve 4 yetişkin cesedinin bulunmasının ardından son olay ile birlikte bir haftada 6 ceset bulunmuş oldu.

Sahilde bir ceset daha! Bir haftada 6 ceset bulundu

Antalya'nın merkez Aksu ilçesinde bir otelin sahiline kimliği belirsiz erkek cesedi bulundu.

İhlas Haber Ajansı’nda (İHA) yer alan haberdeki iddiaya göre; Otel çalışanları tarafından bulunan erkek cesedi için bölgeye polis ekipleri sevk edildi. Yapılan incelemede çok uzun süre suda kaldığı tahmin edilen ve kimliği belirlenemeyen erkek cesedi olduğu tespit edildi. Ceset, kimliğin tespiti için Antalya Adli Tıp Kurumu morguna kaldırıldı.

sahilde-bir-ceset-daha-bir-haftada-6-ceset-bulundu.jpg

Çarşamba günü Antalya'nın Alanya ve Manavgat sahillerinde bir çocuk ve bir yetişkin cesedinin bulunmasının ardından dün de Manavgat'ta 2 erkek, Serik'te de dün 1 kadın cesedi bulundu. Antalya'da son bir hafta içinde sahillerde bulunan ceset sayısı bugün bulunan erkek cesedi ile birlikte 6'ya ulaştı.

sahilde-bir-ceset-daha-bir-haftada-6-ceset-bulundu-001.jpg

Cesetlerin bir bölümünün batan bir kaçak göçmen teknesinde hayatını kaybedenler olabileceği ihtimali değerlendirilirken dün Serik ilçesinde sahilde bulunan kadın cesedinin üzerinde bulunan elbiseler, 17 gün önce kaybolan Merve Şevval Elmas'ın kaybolduğu gün üzerinde bulunan elbiseler ile benzerlik gösterdi. Cesedin Merve'ye ait olma ihtimali üzerine, ailesinden DNA örneği alınmasına karar verildi.

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.