Şahinbey Belediyesi bisiklet başvurusu 2023 | TIKLA, BAŞVUR

Şahinbey Belediyesi, geçtiğimiz senelerde öğrencilere karne hediyesi olarak bisiklet vermişti. Peki bu sene bisiklet dağıtımı yapılacak mı? İşte ayrıntılar ve bisiklet başvurusu linki.

Şahinbey Belediyesi bisiklet başvurusu 2023 | TIKLA, BAŞVUR

Gaziantep Şahinbey Belediyesi, geçtiğimiz yıl gençlerin spor yapmasını teşvik amacıyla 6 takdir alan öğrencilere karne hediyesi 40 bin bisiklet hediye etmişti.

Şahinbey Belediye Başkanı Mehmet Tahmazoğlu yaptığı açıklamada şu ifadeleri kullanmıştı:

“Şahinbey Belediyesi olarak çok genç bir nüfusa sahibiz. Genç dostu bir belediyeyiz. Gençlerimizi eğitimde, sanatta, sporda ve bilimde desteklemeye devam ediyoruz. Bugüne kadar 5 okul, 207 Gençlik Merkezi, 8 Millet kıraathanesi yaparak gençlerimizin hizmetine sunduk. Ayrıca eğitimi desteklemek adına 11.956.325 kitap, soru bankası yardımcı ders kitaplarını gençlerimize dağıttık. Pandemi sürecinde öğrencilerimize 52.000 tablet ve dizüstü bilgisayar hediye ettik.

Eğitimde, sporda ve bilimde başarıyı desteklemeye devam ediyoruz. Bugüne kadar 111.000 öğrencimizi uçakla Çanakkale’de ecdadıyla buluşturduk. Okul 1’ncisi, 2’ncisi ve 3’üncüsü olan gençlerimizi Umre, Bosna Hersek ve Ayasofya ziyaretleriyle ödüllendirdik. Yine başarıyı teşvik adına üst üste 6 takdir almış olan 20.000 öğrencimize bisiklet hediye etmiştik. Aynı şartlarda 20.000 bisikletin dağıtımına başladık. Böylelikle 40.000 başarılı öğrencimize bisiklet hediye etmiş olacağız”

sahinbey-belediyesi-bisiklet-basvurusu-2023-tikla-basvur.jpeg

ŞAHİNBEY BELEDİYESİ BİSİKLET BAŞVURUSU 2023

Geçtiğimiz yıllarda öğrencilere karne hediyesi olarak 40 bin bisiklet dağıtan Şahinbey Belediyesi’nden bu sene henüz bir açıklama gelmedi. Bisiklet başvurularının başlamasının ardından gelişmelere bu sayfadan ulaşabilir, başvurularınızı ise aşağıdaki link üzerinden yapabilirsiniz.

2023 ŞAHİNBEY BELEDİYESİ BİSİKLET BAŞVURUSU İÇİN TIKLAYIN

sahinbey-belediyesi-bisiklet-basvurusu-2023-tikla-basvur-006.jpg

ŞAHİNBEY BELEDİYESİ BİSİKLET BAŞVURUSU 2023 BAŞVURU ŞARTLARI

Şahinbey bisiklet hediyesi başvurusu için geçtiğimiz yıllarda aranan şartlar şu şekilde:

Eğitim Hayatı Boyunca 6 takdir almış ve daha önce bilgileri Belediyemize ulaşmış olan aktif ortaokul ve lise öğrencileri başvurabilir.

Projeden sadece Şahinbey İlçesinde ikamet eden veya Şahinbey İlçesindeki okullarda öğrenim gören öğrenciler yaralanabilir.

Daha önce herhangi bir nedenle (daha önce yapılan dağıtımlar, yarışmalar, vb.) bisiklet almış olan öğrenciler bu projeden yararlanamazlar.

Randevu alabilmeniz için öğrenci bilgilerinin önceden Belediyemizce kayıt altına alınarak gerekli incelemenin tamamlanmış olması gerekir.

Bisiklet hakkı kazanan öğrencinin bisikleti 18 yaşından büyük velisine teslim edilecektir. 18 yaşından küçük öğrencilerin bisikletini teslim almak üzere öğrencinin kimliği ile birlikte velisinin gelmesi gerekmektedir.

sahinbey-belediyesi-bisiklet-basvurusu-2023-tikla-basvur.jpg

Haber Dairesi (Gaziantep Haber)

Kaynak:Haber Kaynağı

 Yazar / Muhabir
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
219 Yorum