Şehit acısı Tokat ve Gaziantep’e düştü!

Hatay'ın Belen ilçesinde jandarma personelini taşıyan zırhlı aracın devrilmesi sonucu şehit olan Jandarma Uzman Çavuş Kadir Seçgin'in Tokat'ın Turhal ilçesindeki ailesine şehadet haberi ulaştı. Jandarma Uzman Çavuş Bünyamin Dinç'in acı haberi de Gaziantep'te yaşayan ailesine verildi.

Şehit acısı Tokat ve Gaziantep’e düştü!

Şehit Jandarma Uzman Çavuş Kadir Seçgin'in Şenyurt beldesindeki baba evine giden Kaymakam Ali Gökay ve askeri yetkililer aileye acı haberi verdi.

Şehidin tarım işçisi babası Ali, annesi Hava Seçgin ve 2 kardeşini, yakınları ve komşuları teskin etmeye çalıştı. Eve ve mahalleye Türk bayrakları asıldı.

Şehit Seçgin'in naaşının, yarın Şenyurt beldesinde, Karaevli Camisi'nde öğle namazının ardından kılınacak cenaze namazı sonrası Karaevli Mezarlığı'nda toprağa verileceği belirtildi. Şehidin eşi Sema Seçgin'in ise Hatay'da olduğu öğrenildi.

Jandarma Uzman Çavuş Bünyamin Dinç’in şehadet haberini ise Gaziantep Kurbanbaba Mahallesi'nde yaşayan baba Osman Dinç ile anne Zeynep Dinç’e askeri yetkililer verdi. Oğullarının şahadet haberini alan anne ve baba, gözyaşı döktü. Şehit haberinin duyulması üzerine çok sayıda vatandaş, Dinç Ailesi'nin evine akın etti. Şehidin evi ile sokağına Türk bayrakları asıldı.

Evli ve 3 çocuk babası olduğu öğrenilen Şehit Bünyamin Dinç’in cenazesi, akşam saatlerinde kente getirilecek ve yarın düzenlenecek törenle toprağa verilecek.

- OLAY

Hatay'ın Belen ilçesinde, Belen-Amanos Dağları bölgesinde devriye görevi yapan jandarma personelini taşıyan zırhlı askeri aracın devrilmesi sonucu 2 uzman çavuş şehit olmuş, 5 asker de yaralanmıştı.

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.