Şeker Fabrikaları personel alımı yapıyor

Türkiye Şeker Fabrikaları, Teftiş Kurulu Başkanlığı’nda istihdam edilmek üzere müfettiş yardımcısı alımı yapacak. Peki Türkşeker personel alımı başvuru şartları neler, başvurular nasıl yapılacak? İşte ayrıntılar.

Şeker Fabrikaları personel alımı yapıyor

Türkiye Şeker Fabrikaları A.Ş. Genel Müdürlüğü Teftiş Kurulu Başkanlığı’nda istihdam edilmek üzere genel idare hizmetleri sınıfına dâhil 8 inci kadro dereceli 5 müfettiş yardımcısı alımı için yazılı ve sözlü sınav yapılacak.

TÜRKŞEKER PERSONEL ALIMI BAŞVURU TARİHLERİ

Türkiye Şeker Fabrikaları müfettiş yardımcısı alımına başvurular 05 Ekim 2022 saat 08.00 - 16 Ekim 2022 saat 23.59 arasında yapılabilecek.

ALIM YAPILACAK KADROLAR VE ŞARTLAR

1.Grup

Öğrenim Şartları: Üniversitelerin Hukuk/Siyasal Bilgiler/ İktisat/ İşletme/İktisadi ve İdari Bilimler Fakültelerinin veya muadili yerli ve yabancı fakültelerin birinden mezun olmak

Atama Yapılacak Kadro Sayısı: 3

Yazılı Sınava Katılacak Aday Sayısı: 60

KPSS Puan Türü: P48

KPSS Taban Puan: 80

2.Grup

Öğrenim Şartları: Üniversitelerin Kimya Mühendisliği bölümünden mezun olmak

Atama Yapılacak Kadro Sayısı: 1

Yazılı Sınava Katılacak Aday Sayısı: 20

KPSS Puan Türü: P3

KPSS Taban Puan: 85

3.Grup

Öğrenim Şartları: Üniversitelerin Ziraat Fakültelerinin veya muadili yerli ve yabancı fakültelerin Ziraat Mühendisliğinin; Tarım Ekonomisi, Tarım Teknolojisi, Tarım Makineleri, Tarım Makineleri ve Teknolojileri Mühendisliği, Tarımsal Mekanizasyon, Tarımsal Yapılar ve Sulama, Kültür Teknik, Bitkisel Üretim, Bahçe Bitkileri, Bahçe ve Tarla Bitkileri, Tarla Bitkileri, Bitki Koruma, Toprak, Toprak Bilimi ve Bitki Besleme, Bitkisel Üretim ve Teknolojileri, Biyosistem Mühendisliği bölümlerinin birinden mezun olmak

Atama Yapılacak Kadro Sayısı: 1

Yazılı Sınava Katılacak Aday Sayısı: 20

KPSS Puan Türü: P3

KPSS Taban Puan: 85

TÜRKŞEKER PERSONEL ALIMI BAŞVURUSU YAPILACAK?

Başvurular; KPSS puanıyla elektronik ortamda “e-Devlet - Türkiye Şeker Fabrikaları A.Ş. - Kariyer Kapısı Kamu İşe Alım veya Kariyer Kapısı üzerinden gerçekleştirilecek.

Haber Dairesi (Konya Haber)

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.