Selçuklu'da 'e-eksper' uygulaması

Belediyecilik hizmetlerinde sunduğu başarılı e-belediyecilik uygulamaları ile birçok ödül alan Selçuklu Belediyesi "e-eksper" uygulamasını da 1 Ocak 2020'den itibaren hayata geçiriyor.

Selçuklu'da 'e-eksper' uygulaması

Selçuklu Belediyesi, belediye hizmetlerini daha hızlı yürütmek ve kolaylaştırmak için sunduğu yenilikçi, modern, teknolojik ve kolay erişim sağlayan e-belediyecilik uygulamalarına e-eksper uygulaması da dahil etti.

E-eksper uygulaması ile eksperler, erişmek istedikleri bilgi ve evraka Selçuklu Belediyesi kurumsal web sitesi üzerinden TC kimlik numaraları ve mükellef sicil numarası ile giriş yaparak ulaşabilme imkanına sahip oluyor. Uygulama ile Yapı Ruhsatı, Yapı Kullanma İzin Belgesi, Mimari Proje, İmar Durumu, Enerji Kimlik Belgesi( EKB), YapıTatil Zaptı Başvuru işlemleri gerçekleştirilebilecek. E-eksper uygulaması Basın, Plan ve Proje, İmar ve Yapı Kontrol Müdürlüğü koordinasyonunda belirli bir aşama sonucunda gerçekleşen hizmetlerin daha hızlı ve kısa süre içinde yapılmasına imkan sağlayacak.

E-eksper sistemi talep edilen bilgi ve belgelere erişimi hızlandırması, düzenli ve şeffaf olması, zaman tasarrufu sağlaması, kağıt israfının önüne geçmesi ve İmar Durum Belgesi sorgulama sayfasından yapılan otomatik sorgulama sonucu alınmasıyla da birçok avantaj sunuyor. E-eksper uygulamasına Selçuklu Belediyesi kurumsal web sayfası olan "www.selcuklu.bel.tr " adresinden erişim sağlandıktan sonra e-belediye modülüne giriş yapılarak kolayca erişim sağlanabiliyor.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.