Siyasilerden Pençe-Kilit şehitleri için taziye mesajı

Pençe-Kilit Harekatı bölgesindeki bir üs bölgesinde sızmaya çalışan teröristlerle çıkan çatışmada şehit olan askerler için siyasiler taziye mesajı yayımladı.

Siyasilerden Pençe-Kilit şehitleri için taziye mesajı

Pençe-Kilit Harekatı bölgesindeki bir üs bölgesinde sızmaya çalışan teröristlerle çıkan çatışmada şehit olan askerler için siyasiler başsağlığı mesajları yayınladı.

“MİLLETİMİZİN BAŞI SAĞ OLSUN”

Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mehmet Fatih Kacır, “Teröristlerle çıkan çatışmada şehit olan Kahraman Mehmetçiklerimize Allah’tan rahmet, kıymetli ailelerine sabır, yaralı askerlerimize acil şifalar diliyorum. Milletimizin başı sağ olsun” dedi.

“ACIMIZ ÇOK BÜYÜK"

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı, Parti Sözcüsü Ömer Çelik, “Acımız çok büyük. Şehitlerimize Allah rahmet eylesin. Mekanları cennet olsun. Şehitlerimizin kederli ailelerine, Türk Silahlı Kuvvetlerimize ve yüce milletimize başsağlığı diliyoruz” ifadelerini kullandı.

“YARALILARIMIZ HASTANEYE SEVK EDİLMİŞ VE TEDAVİLERİNE HIZLA BAŞLANMIŞTIR”

Sağlık Bakanı Fahrettin Koca da, "Pençe-Kilit Harekâtı bölgesinde teröristlerle çıkan çatışmada 5 askerimiz şehit olmuş, 3’ü ağır 8 askerimiz yaralanmıştır. Yaralılarımız hastaneye sevk edilmiş ve tedavilerine hızla başlanmıştır. Şehitlerimize Allah’tan rahmet, yaralılarımıza acil şifalar diliyorum. Aziz milletimizin başı sağ olsun" dedi.

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.