Son Dakika: Bakan Koca, Bilim Kurulu sonrası açıklama yaptı

Son Dakika Haberi! Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, yüz yüze eğitim, salgının seyri ve aşı programının devamlılığı gündemi ile toplanan Bilim Kurulu Toplantısı sonrası açıklama yaptı.

Son Dakika: Bakan Koca, Bilim Kurulu sonrası açıklama yaptı

Koronavirüs Bilim KuruluSağlık Bakanı Fahrettin Koca başkanlığında, yüz yüze eğitim, salgının seyri ve aşı programının devamlılığı gündemiyle toplandı.  

Toplantı sonrası Bakan Koca, yazılı bir açıklama yaptı, "Okullarımızın, öğrencilerimizin durumunu yakından izleyerek tedbirleri güncelleyeceğiz. Şu an izleme ve tedbirleri uygulama sürecindeyiz. Üç doz aşı olmuş vatandaşlarımızın vaka sayıları içindeki oranı yüzde 2'den daha azdır. 2 doz mRNA aşısı olan vatandaşlarımızın ikinci doz üzerinden 5-6 ay geçtikten sonra hatırlatma dozuna ihtiyaç duyacakları öngörülmektedir. Ülkemizde hatırlatma dozu zamanı gelen yaklaşık 6 milyon vatandaşımız bulunmaktadır. Vakit kaybetmeden hatırlatma dozunuzu olun." ifadelerini kullandı.

Bakan Koca'nın açıklamasını tamamı şöyle: 

e-ybv8sxiawsphd-1.jpeg

Bu bir son dakika haberidir. Bilgiler zaman içinde güncellenmektedir. Gelişmeler için lütfen sayfayı yenileyiniz.

Son dakika gelişmelerine anında ulaşmak için Haber Dairesi uygulamasını akıllı cihazlarınıza (iOSAndroid) indirip bildirimleri açabilirsiniz. 

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.