Son Dakika: Bakan Soylu: İyi Parti saldırısının faili yakalandı

Son Dakika Haberi! İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, İyi Parti saldırısının failinin yakalandığını açıkladı. Soylu, şüphelinin yakalandığına dair duyuruyu yaptığı açıklamasında, Meral Akşener'e de gönderme yaptı.

Son Dakika: Bakan Soylu: İyi Parti saldırısının faili yakalandı

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, İyi Parti İstanbul İl Başkanlığına yönelik silahlı saldırının failinin yakalandığını açıkladı.

Bakan Soylu, sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada, "Türk Polisi yakalar. İyi Parti İl Başkanlığına isabet eden saldırı ile ilgili fail yakalandı. Sorumlu mevkidekilerin suçlamalarda bulunurken dikkatli olmaları gerekir. Bizim görevimiz yakalamak. Devletinize ve polisinize itimat ediniz. Mahcup olursunuz." ifadelerini kullandı.

Bakan Süleyman Soylu, daha önce olaya ilişkin açıklamasında, "İyi Parti İl Binasına saldırı, bir provokasyondur. Olayı aydınlatmak için Polisimiz tahkikat yapmaktadır. Ancak olayın nedeni belirlenmeden husumet yöneltmek hem provokasyon hem de bu menfur olay üzerinden siyasi fırsatçılık yaymaktır. Fail/failler en yakın zamanda bulunacaktır." demişti.

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.