Son Dakika: Bolu'da 4,8 büyüklüğünde deprem meydana geldi

Son Dakika Haberi! AFAD, Bolu'da 4,8 büyüklüğünde deprem meydana geldiğini açıkladı. Depremin merkez üssünün Bolu merkez olduğu kaydedildi. Sarsıntı, çevre illerden de hissedildi.

Son Dakika: Bolu'da 4,8 büyüklüğünde deprem meydana geldi

AFAD, Bolu merkezde, saat 13.55'te, 4,8 büyüklüğünde deprem meydana geldiğini duyurdu. 

Depremin, 8,13 kilometre derinlikte yaşandığı kaydedildi. Kandille Rasathanesi ise depremin büyüklüğünü 4,7 olarak açıkladı.

DEPREM ÇEVRE İLLERDE DE HİSSEDİLDİ

Deprem; Düzce, Kocaeli, Sakarya, İstanbul ve Ankara'da da hissedildi. Vatandaşlar sarsıntı sırasında kendilerini sokağa attı.

son-dakika-boluda-48-buyuklugunde-deprem-meydana-geldi.jpg

AFAD Başkanı Yunus Sezer, yaptığı açıklamada, "Bolu ilimizde meydana gelen 4,8 büyüklüğündeki deprem sonrasında, an itibarıyla, olumsuz bir durum bulunmamaktadır. Saha tarama çalışmaları devam etmektedir. Bölgedeki vatandaşlarımıza geçmiş olsun dileklerimi sunarım." ifadelerini kullandı.

son-dakika-boluda-48-buyuklugunde-deprem-meydana-geldi-001.jpg

VALİLİK AÇIKLAMASI

Bolu Valiliği de depreme ilişkin olarak, "İlimizde saat 13:55'de 4.8 büyüklüğünde meydana gelen deprem sonrası tüm ekiplerimiz sahada tarama çalışmalarına ivedilikle başlamış olup şuana kadar resmi makamlara iletilen herhangi bir olumsuzluk bulunmamaktadır. Depremi hisseden tüm vatandaşlarımıza geçmiş olsun." açıklaması yaptı.

Haber Dairesi

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.