Son Dakika: Durmuş Yılmaz, İyi Parti’den istifasını duyurdu

Son Dakika Haberi! Eski Merkez Bankası Başkanı Durmuş Yılmaz, İYİ Parti'den istifa ettiğini açıkladı. Yılmaz, istifasını sosyal medyadan duyurdu. Akşam saatlerinde İYİ Parti Genel İdare Kurulu Üyesi Bahadır Erdem de istifa ettiğini açıkladı.

Son Dakika: Durmuş Yılmaz, İyi Parti’den istifasını duyurdu

Durmuş Yılmaz, İYİ Parti'den istifa etti.

Sosyal medya platformu X hesabından paylaşım yapan Yılmaz, "İyi Parti üyeliğimi sonlandırdım. Bilgilerinize." ifadelerini kullandı.

Yılmaz, 2018 Türkiye genel seçimlerinde, İYİ Parti'den Ankara milletvekili seçilmişti.

18 Nisan 2006 tarihinde Merkez Bankası Başkanlığı'na atanan Durmuş Yılmaz, bu görevi 13 Nisan 2011 tarihine kadar sürdürmüştü.

durmus-yilmaz-iyi-parti-istifa.jpeg

Akşam saatlerinde bir istifa haberi daha geldi. İYİ Parti Genel İdare Kurulu Üyesi Bahadır Erdem de partisinden istifa ettiğini duyurdu. Erdem yaptığı açıklamada şunları kaydetti:

"İYİ Parti’ye katıldığım günden bu yana hedefi 21 yıldır devam eden bu iktidarı değiştirmek olan, ülkemizde yeniden demokrasi ve hukuk devletinin sağlanmasını amaçlayan bir siyasetçi, bir hoca ve bir hukukçu olarak mevcut kazanımların riske atılmasını kabul etmem mümkün değildir. İfade etmek isterim ki bütün olanlara rağmen dürüstlüğün, şeffaflığın, vatan ve millet sevgisinin hala siyasette geçer akçe olduğuna ve olması gerektiğine inancımı sürdürmekteyim. Tüm bu anlattıklarım doğrultusunda İYİ Parti’mizden bugün itibarıyla istifa ediyor ve ayrılıyorum."

iyi-parti-genel-idare-kurulu-uyesi-bahadir-erdem.webp

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.