Son Dakika: ÖZEL I Konyaspor’un yeni hocası büyük ölçüde belli oldu

Son Dakika Haberi! İsmail Kartal ile yolların ayrılmasından sonra Konyaspor Kulüp Yönetimi İlhan Palut’u Konya’ya davet etti. (İlhan Palut kimdir, nereli?)

Son Dakika: ÖZEL I Konyaspor’un yeni hocası büyük ölçüde belli oldu

Göztepe’nin son çalıştırıcısı İlhan Palut, Konyaspor’un yeni hocası olma yolunda.

Ocak ayında Göztepe ile yolları ayrılan Palut’un, Konyaspor’da milli oyuncular olduğunu, gençlerin çoğunu yakından tanıdığını söylediği belirtiliyor.

İLHAN PALUT KİMDİR?

İlhan Palut, 9 Kasım 1976 tarihinde Hatay'ın Reyhanlı ilçesinde dünyaya geldi. Futbol kariyerine 1997 yılında Hatayspor'da başlayan İlhan Palut, 2004'de ara transfer döneminde Adana Demirspor'a transfer oldu.

2006 yılında tekrar memleketinin takımı Hatayspor'a dönen İlhan Palut, 2007'de Çorumspor'a transfer oldu. Oyuncu olarak aktif futbol kariyerini ise 2009'da tekrar transfer olduğu Hatayspor'da sonlandırdı.

Oyunculuktan sonra Kırıkhanspor'da antrenör olarak görev alan İlhan Palut, 2012'de Hatayspor'un alt yapısında antrenör oldu.

Bir dönem Ümraniyespor'da da antrenör olarak görev alan Palut, Hatayspor'da 2016'da sportif direktör, 1 Şubat 2017'den itibaren ise teknik direktör olarak görev yapmaya başlamıştı.

İlhan Palut, en son Göztepe’yi çalıştırmıştı.

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum