Son Dakika: MHP Lideri Bahçeli'den Millet İttifakı adayı ile ilgili ilk yorum geldi
CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Millet İttifakı'nı oluşturan 6 partinin cumhurbaşkanı adayı olarak açıklandı. MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, 6'lı masada yaşanan son gelişmeleri ve Kılıçdaroğlu'nun adaylığını parti grubunda değerlendirdi.
CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Millet İttifakı'nı oluşturan 6 partinin cumhurbaşkanı adayı olarak açıklandı.
İyi Parti Genel Başkanı Meral Akşener'in "kumar masası" diyerek terk ettiği 6'lı masaya yeniden dönmesi ve zehir zemberek sözlerle eleştirdiği Kemal Kılıçdaroğlu'nun adaylığına destek vermesine ilişkin yorumu merak edilen MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, partisinin TBMM Grup toplantısında konuştu.
Bahçeli, "Bir yıldır Cumhurbaşkanı adayını açıklamayıp, bir günde toz duman olanlar ilkesizliğin canlı timsalidir. Bir yıl boyunca eğri bacaklı masayı kumar masası, küçük hesaplar masası, noter masası diyerek önce devirip, sonra tekrar oturanlar ilkesizliğin numuneleridir. Kazanamaz dediği Cumhurbaşkanı adayının yanında hizalanmak ilkesizliğin daniskası değil de nedir? Masayı devirene sandalye sunmak çürümüş siyasetsizlik önerisi değil midir? Makam ve mevki pazarlıklarıyla masaya geri oturan İP başkanı söylediği sözlerin altından nasıl kalkacak? Türk siyaseti bu tip bir ilkesizliği ne görmüş ne muhatap olmuştur. Bir kere satan yine satar. Milletimiz ve Türkiyemiz böyle bir muhalefete müstahak değildir. Masada oturmayı beceremeyenlerin 85 milyona hizmet etmesi, siyasi duruş sergilemesi beyhude bir beklentidir." ifadelerini kullandı.
Canlı yayında Meral Akşener iddiası: Liderlerin yemeğine katılmadan ayrıldı
Son Dakika: Altılı masanın adayı Kemal Kılıçdaroğlu
Son Dakika: Meral Akşener, altılı masaya geri döndü
Mansur Yavaş ve Ekrem İmamoğlu İyi Parti'ye gitti
Meral Akşener, ‘kumar masası’na dönme şartını açıkladı
Meral Akşener’siz toplandı! 5’li masadan ortak açıklama
Son Dakika: Cumhurbaşkanı Erdoğan’dan 6’lı masa yorumu
CHP'li büyükşehir belediye başkanları, Kemal Kılıçdaroğlu ile görüştü
Son Dakika: Akşener’in çağrı yaptığı İmamoğlu ve Yavaş’tan cevap geldi
Kemal Kılıçdaroğlu’na ateş püsküren Akşener’e “kiralık vekil” göndermesi
Son Dakika: 6'lı masa dağıldı! Meral Akşener: Kıskaca alındık
Kaynak:Haber Merkezi


Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.