Son Dakika: Pençe-Kilit Operasyon bölgesinde Muhammed Karaçam şehit düştü!

Son Dakika Haberi! Milli Savunma Bakanlığı (MSB) Pençe Kilit operasyonunda açılan taciz ateşinde Uzman Onbaşı Muhammed Karaçam'ın şehit olduğunu iki askerin de yaralandığını açıkladı.

Son Dakika: Pençe-Kilit Operasyon bölgesinde Muhammed Karaçam şehit düştü!

Pençe-Kilit Harekatı bölgesinde teröristlerce açılan taciz ateşi sonucu Uzman Onbaşı Muhammed Karaçam şehit oldu.

Saldırıda yaralanan 2 askerin tedavisi ise sürüyor.

Milli Savunma Bakanlığı'ndan yapılan açıklamada, "Pençe- Kilit Operasyonu bölgesinde, 21 Eylül 2022 tarihinde, bir üs bölgemize teröristlerce yapılan taciz atışı sonucunda, kahraman silah arkadaşımız İstihkam Uzman Onbaşı Muhammed Karaçam şehit olmuş, 2 kahraman silah arkadaşımız da yaralanmış ve derhal hastaneye sevk edilerek tedavilerine başlanmıştır. Bizleri derin bir acı ve üzüntüye boğan bu olayda hayatını kaybeden aziz şehidimize Allah'tan rahmet; kederli ailesine, Türk Silahlı Kuvvetleri ile asil milletimize başsağlığı ve sabır, yaralı silah arkadaşlarımıza acil şifalar dileriz" denildi.

 

 

ACI HABER AİLESİNE ULAŞTI

Şehit Karaçam’ın acı haberi, Çorum’un Sungurlu ilçesinde yaşayan ailesine verildi. Baba Bedri Karaçam, oğlunun şehit haberini Sungurlu ilçesinde çalıştığı inşaatta aldı.

Şehidin Karaçam’ın baba evine Türk bayrakları asıldı. 3 kardeşinin olduğu öğrenilen Karaçam’ın naaşının, yarın memleketi Çorum’un Sungurlu ilçesinde düzenlenecek törenle son yolculuğuna uğurlanacağı öğrenildi.

pence-kilit-operasyon-bolgesinde-muhammed-karacam-sehit-dustu-001.jpg

pence-kilit-operasyon-bolgesinde-muhammed-karacam-sehit-dustu-002.jpg

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.