Son Dakika: Provokatif paylaşım yapanlara soruşturma başlatıldı

Son Dakika Haberi! Ankara Cumhuriyet Başsavcılığı, 13 Türk vatandaşının PKK tarafından şehit edilmesiyle ilgili provokatif paylaşım yapanlar hakkında soruşturma başlattı.

Son Dakika: Provokatif paylaşım yapanlara soruşturma başlatıldı

Ankara Cumhuriyet Başsavcılığı, 13 Türk vatandaşının PKK tarafından şehit edilmesiyle ilgili provokatif paylaşım yapanlar hakkında soruşturma başlattı. 

Başsavcılık açıklaması şöyle: 

"Terör örgütü PKK/KCK tarafından 13 vatandaşımızın şehit edilmesi nedeniyle bir kısım sosyal medya platformlarında 'esir kampını TR bombaladı' vb. şeklindeki paylaşımlar ile terör örgütünce daha önce kaçırılan vatandaşlarımızın görüntülerinin yayınlandığının tespiti üzerine, görüntü yayınlayanlar ile paylaşımları yapanlar hakkında soruşturma başlatılmıştır."

13 VATANDAŞIMIZ ŞEHİT OLMUŞTU

2015 ve 2016 yıllarında PKK terör örgütü tarafından kaçırılarak yaklaşık 6 yıl Irak'ın kuzeyindeki değişik bölgelerde gezdirilip en son Gara bölgesinde "sözde cezaevinde" tutulan 13 vatandaşımız şehit olmuştu.

Şehitlerimizin kimliklerini açıklayan Malatya Valisi Aydın Baruş, 12 vatandaşımızın yakın mesafeden ateş edilmek suretiyle başından, birinin de göğsünden vurulduğunun tespit edildiğini bildirmişti.

Terör örgütü tarafından ortaya atılan iddiaları yalanlayan Baruş, “13 vatandaşımızın bombalı saldırıcı sonucunda şehit olduğuna yönelik söylentiler tamamen yalan ve alçakça bir provokasyondur." demişti.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.