Son Dakika: Sinan Oğan 28 Mayıs'ta destek verecekleri adayı açıkladı

Son Dakika Haberi! ATA İttifakı'nın Cumhurbaşkanı adayı Sinan Oğan, 28 Mayıs'taki ikinci turda Recep Tayyip Erdoğan'a destek vereceklerini açıkladı. Oğan, "Millet İttifakı bizi ikna edememiştir." dedi.

Son Dakika: Sinan Oğan 28 Mayıs'ta destek verecekleri adayı açıkladı

ATA İttifakı'nın Cumhurbaşkanı adayı Sinan Oğan, 28 Mayıs'taki ikinci turda Cumhur İttifakı adayı Recep Tayyip Erdoğan'ı destekleyeceklerini duyurdu.

"ERDOĞAN'I DESTEKLEYECEĞİZ"

Sinan Oğan, önceden duyurduğu saat olan 17.00'te kameralar karşısına geçti. Sinan Oğan, ikinci turda Cumhurbaşkanı Erdoğan'ı destekleyeceğini açıkladı. Oğan, "Her iki aday ile görüşmelerimiz devlet adamı ve karşılıklı nezaketle gerçekleşmiştir. Bu müzakere ve istişareler tabandan gelen mesajlar neticesinde seçimlerin ikinci turunda Cumhur İttifakı adayı sayın Recep Tayyip Erdoğan'ı destekleyeceğimizi beyan ediyorum. Bize oy veren seçmenleri de sayın Recep Tayyip Erdoğan'ı desteklemelerini talep ediyorum. Atatürkçü ve milliyetçi ilkelerimiz çerçevesinde hiçbir beklenti içerisinde olmadan aldığımız kararın yüce Türk milletine hayırlı olmasını diliyorum, selam ve saygılarımla selamlıyorum." dedi.

son-dakika-sinan-ogan-28-mayista-destek-verecekleri-adayi-acikladi.jpg

Haber Dairesi

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.