SP Konya Milletvekili FETÖ'den müebbet yiyen öğrenci ailelerine destek verdi

Saadet Partisi Konya Milletvekili Abdülkadir Karaduman, FETÖ'den müebbet hapis cezası alan askeri öğrencilerin ailelerine destek çıktı.

SP Konya Milletvekili FETÖ'den müebbet yiyen öğrenci ailelerine destek verdi

Saadet Partisi Konya Milletvekili ve Gençlik Kolları Başkanı Abdulkadir Karaduman, sosyal medyadan yaptığı bir paylaşımla gündeme geldi. 

15 Temmuz hain darbe girişiminin ardından yargılanan ve müebbet hapis cezası alan askeri öğrencilerin eylem yapan ailelerine destek veren Karaduman, cezaların haksız olduğunu iddia ederek 'suçsuz yere müebbet hapis cezası alan' ifadesini kullandı.

Karaduman'ıın bu ifadelerine tepkiler gecikmedi.  Tepkilerini sosyal medyadan dile getiren vatandaşlar "CHP'den milletvekili seçilen Saadet Partili Abdulkadir Karaduman, PKK tarafından kaçırılan çocukları için eylem yapan anneleri gölgede düşürmek istiyor" paylaşımını yaptı. 

Bazı vatandaşlar ise "15 Temmuz gecesi emir aldığı halde tek kurşun sıkmayan, silahı bırakan askerler nerede? Özellikle köprü başında sabaha kadar kurşun sıkan "öğrenciler mi" suçsuz?" sorularını Karaduman'a yönelterek "Darbeden haberi olmayan askerler anında teslim oldu ve şimdi aileleri ile birlikteler" diyerek tepkilerini dile getirdi. 

İşte Abdulkadir Karaduman'ın o paylaşımı:

 

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.