Sudanlı üniversite öğrencisi genç bıçaklanarak öldürüldü

Gaziantep’te üniversite öğrencisi Atta Almanan, bir süredir çalıştığı kendisi gibi Sudan uyruklu olan kafe sahibi Abobekir Altahir ile alacak meselesi nedeniyle tartıştı. Tartışmanın büyümesi üzerine Altahir, Almanan’ı bıçaklayarak öldürdü.

Sudanlı üniversite öğrencisi genç bıçaklanarak öldürüldü

Gaziantep’ten, Sudanlı öğrenci Atta Almanan (23) çalıştığı kafenin sahibi, aynı ülke vatandaşı Abobekir Altahir tarafından alacak tartışmasında bıçaklanarak öldürüldü.

Demirören Haber Ajansı’nda (DHA) yer alan haberdeki iddiaya göre; Yeditepe Mahallesi’nde meydana gelen olayda, Gaziantep Üniversitesi Siyaset Bilimi ve Kamu Yönetimi öğrencisi olan Atta Almanan, bir süredir çalıştığı kendisi gibi Sudan uyruklu olan kafe sahibi Abobekir Altahir ile alacak meselesi nedeniyle tartıştı.

sudanli-universite-ogrencisi-genc-bicaklanarak-olduruldu.jpg

Tartışmanın büyümesi üzerine Altahir, Atta Almanan’ı bıçakladı. Çevredekilerin ihbarı üzerine adrese gelen ambulansla hastaneye kaldırılan Almanan, doktorların tüm müdahalesine rağmen kurtarılamadı. Almanan’ın cenazesi, Gaziantep Adli Tıp Kurumu morgundaki işlemlerinin ardından arkadaşları tarafından teslim alındı.

sudanli-universite-ogrencisi-genc-bicaklanarak-olduruldu-001.jpg

Olayla ilgili Cinayet Büro Amirliği ekipleri, kafe sahibi Abobekir Altahir’i gözaltına aldı. Atta Almanan’ın arkadaşı Amro Mohamed Ali, çok üzgün olduklarını söyleyerek, olayın arkadaşlarının alacağı yüzünden yaşandığını ifade etti.

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.