Sürücüler dikkat! Radarlar 24 saat esasına göre çalışıyor

İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, bayram tatili boyunca hız denetimi başta olmak üzere trafik denetimlerinin 24 saat esasına göre devam edeceğini bildirdi. Yerlikaya’nın paylaştığı görüntülerde Konya’daki kontrollere de yer verildi.

Sürücüler dikkat! Radarlar 24 saat esasına göre çalışıyor

Bayram tatilinin ilk 3 gününde toplam 1838 trafik kazası meydana geldi. Bu kazalarda 19 kişi hayatını kaybetti, 2912 kişi de yaralandı.

Rakamları İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, sosyal medya hesabından paylaştı. Bayram tatili boyunca hız denetimlerinin radar ile geceleri de sürdüğünü belirten Yerlikaya, “24 saat esasına göre kontrollerimiz devam edecek” dedi.

DENETİMLERİN TEK AMACI VAR…

Sürücülerin trafik kurallarına uymalarını isteyen Bakan Yerlikaya, “Denetimlerimizin tek amacı var. Bayram tatiline giden vatandaşlarımızın sağ salim ailelerine kavuşması. Onlara sarılması. Lütfen aşırı hız yapmayalım.

Araçlarımızda da otobüslerde de emniyet kemeri takmayı ihmal etmeyelim. Trafik kurallarına uyalım. Yolculuklar sizleri sevdiklerinize kavuşturmak için vardır, ayırmak için değil. Lütfen aklımızdan çıkartmayalım” ifadelerini kullandı.

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.