Taksici Oğuz Erge’yi öldüren Delil Aysal için istenen ceza belli oldu

Son Dakika Haberi! İzmir'de, taksici Oğuz Erge’yi öldüren Delil Aysal hakkında kasten adam öldürme, yağma ve ruhsatsız silah taşıma suçlarından dava açıldı. İddianamede, Aysal için en üst sınırdan ağırlaştırılmış müebbet hapis cezası istendi.

Taksici Oğuz Erge’yi öldüren Delil Aysal için istenen ceza belli oldu

İzmir'de, taksici Oğuz Erge’yi öldüren Delil Aysal hakkında kasten adam öldürme, yağma ve ruhsatsız silah taşıma suçlarından dava açıldı.

İddianamede, Aysal için en üst sınırdan ağırlaştırılmış müebbet hapis cezası istendi.

NE OLMUŞTU?

İzmir’de 43 yaşındaki taksi sürücüsü, soğukta üşmesin diye aldığı müşterisi tarafından tabancayla 3 el ateş edilerek vuruldu. Araç içi kamerasına yansıyan olayda, saldırganın bir şeyler aradığı, soğukkanlı tavırları ve yaralı şoföre tokat atması dikkat çekti.

Olay. Gaziemir ilçesinde yaşandı. Buca Göksu Mahallesi'nden yüzü maskeli müşteriyi alan taksi sürücüsü Oğuz Erge (44), müşterinin yol tarifi üzerine aracını hareket ettirdi.

taksici-oguz-ergeyi-olduren-delil-aysal-icin-istenen-ceza-belli-oldu-001.jpg

"BAZI İNSANLARA GÜVENMEYECEKSİN" NASİHATİ

Taksi sürücüsü Oğuz Erge, saldırgan müşteri tarafından bir süre yanlış adreslerde gezdirilmesinin ardından, istenilen adrese geldiğini belirterek aracı durdu. "Borcumuz ne kadar" diyen saldırgan, "221 lira kardeş" diyen sürücüye, cebinden para çıkarır gibi yaparak yanındaki tabancayla 3 el artarda ateş etti.

taksici-oguz-ergeyi-olduren-delil-aysal-icin-istenen-ceza-belli-oldu.jpg

TUTUKLANDI

Şüpheli kısa sürede polis ekiplerince yakalandı. Taksicinin telefonunu da gasbeden Delil Aysal (19), çıkarıldığı mahkemece tutuklanarak cezaevine gönderildi.

İSTENEN CEZA BELLİ OLDU

Taksici Oğuz Erge’yi silahla öldüren Delil Aysal hakkında; kasten adam öldürme, yağma ve ruhsatsız silah taşıma suçlarından dava açıldı.

Savcının hazırladığı iddianamede, Aysal için hiç bir indirim uygulanmadan en üst sınırdan ağırlaştırılmış müebbet hapis cezası istediği öğrenildi.

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.