Tarım Kredi Market bu ürünlerin fiyatlarını sabitledi

Son dönemdeki indirimleri yakından takip edilen Tarım Kredi Kooperatif Market, Ramazan ayında farklı bir uygulamaya gitti. Konya dahil bütün illerdeki kooperatif marketlerinde 900 ürün çeşidinde Ramazan ayı boyunca fiyat artırımı yapılmayacak.

Tarım Kredi Market bu ürünlerin fiyatlarını sabitledi

Tarım Kredi Kooperatif Marketin son dönemdeki indirimleri yakından takip ediliyor. Kooperatif market Ramazan ayında farklı bir uygulamaya gitti.

Yapılan açıklama şöyle:

“Tarım Kredi Kooperatif Market olarak toplumsal dayanışmanın ve yardımlaşmanın arttığı, bolluk ve bereket ayı olan Ramazan’da vatandaşlarımıza destek olmak amacıyla Temel Gıda ve Temizlik ürünlerinde fiyatlarımızı sabitliyoruz.

Düzenlenecek kampanya ile marketlerimizde satışı devam eden pirinç, nohut, fasulye, mercimek, ayçiçek yağı, salça, zeytin, çay, şeker, ESK’ya ait et ürünleri gibi temel gıda ürünleri ile deterjan, sabun çeşitleri, peçete ve kâğıt havlu gibi temizlik ürünlerini içeren yaklaşık 900 ürün çeşidinde Ramazan ayı boyunca fiyat artırımı yapılmayacaktır.

Tarım Kredi Grubu geçmişte olduğu gibi bundan sonra da güçlü bir şekilde çiftçilerimizin ve tüketicilerimizin yanında yer almaya devam edecektir.”

KOOPERATİF MARKETLERİNDE HANGİ ÜRÜN NE KADAR?

Alınan bilgiye göre, indirimli fiyatı sabitlenen bazı ürünler şunlar:

Toz şeker 2 kiloluk: 37 lira

Yarım kilo çay: 45.90 lira

Yeşil zeytinin kilosu: 69.90 lira

1 kiloluk nohut: 29.50 lira.

Et ve Süt Kurumu tarafından Tarım Kredi Kooperatifi Marketleri ile imzalanan protokol kapsamında ambalajlı kıyma ve kuşbaşı etler de raflarda yerini aldı.

Tarım Kredi Kooperatifi Marketleri kıymanın kilogramını 140TL, kuşbaşı etin kilogramını ise 150 TL'den satışa sunuyor. Kampanyadan tüm müşterilerin yararlanabilmesi için başlangıçta müşterilere birer paket kıyma ve kuşbaşı et verilecek.

tarim-kredi-market-bu-urunlerin-fiyatlarini-sabitledi.jpg

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.