Altın 5959.51
BIST 11335.05
Dolar 42.7847
Euro 50.1752
Sterlin 57.3095

Tarım Kredi Market'e tepki: Böyle indirim mi olur?

Tarım Kredi Kooperatifi marketleri, temel ihtiyaç ile temizlik ürünlerini kapsayan yüzde 50'ye varan indirim kampanyası dün başladı. Erken saatlerde giden vatandaşlar ise indirimden memnun kalmadı ve elleri boş döndü.

Tarım Kredi Market'e tepki: Böyle indirim mi olur?

Türkiye genelinde 81 ildeki 3 bini aşkın Tarım Kredi Kooperatif marketinde mevcut indirimlere ek olarak fiyatlarda yüzde 50'ye varan indirim kampanyası dün başladı.

İndirimler ise nohut, mercimek, salça, çay, un, süt, peynir, pirinç gibi temel ihtiyaç ürünlerini ve kağıt peçete, kağıt havlu deterjan, sabun gibi temizlik ürünlerini kapsadı.

İhlas Haber Ajansı'nda (İHA) yer alan habere göre; Tarım Kredi Kooperatifi Marketlerine gelen vatandaşlar fiyatları yine uygun bulmadı.

Bugün başlayan indirim kampanyası, 2 Kasım tarihine kadar devam edeceği belirtildi.

tarim-kredi-markete-tepki-boyle-indirim-mi-olur.jpg

tarim-kredi-markete-tepki-boyle-indirim-mi-olur-002.jpg

Kaynak:İHA

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
3 Yorum