Altın 5775.544
BIST 10959.01
Dolar 42.5086
Euro 49.5471
Sterlin 56.7825

Terör örgütüne silah bırakma çağrısı! AK Parti’den ilk açıklama geldi

Son Dakika Haberi! AK Parti Genel Başkanvekili Efkan Ala, "Terör örgütü, bu çağrıyı değerlendirip silah bırakır ve toplanır, kendisini feshederse Türkiye prangalarından kurtulmuş olacak" dedi.

Terör örgütüne silah bırakma çağrısı! AK Parti’den ilk açıklama geldi

AK Parti'den Abdullah Öcalan'ın çağrısı sonrası ilk açıklama geldi. Genel Başkanvekili Efkan Ala, "Çağrının özü silahların bırakılması ve terör örgütünün kendisini feshetmesidir. Biz sonuca bakarız." diye konuştu.

"TERÖR DEVAM EDERSE BİZ TERÖRLE MÜCADELE ETMEYE KARARLIYIZ"

Efkan Ala şöyle konuştu:

"Bu çağrının özeti terör örgütünün kendisini lağvetmesidir ve bu sonucun elde edilmesi için herkesin gayret sarf etmesi lazım. Bu çağrının muhatabı terör örgütüdür. Muhatabın bu çağrıya nasıl yanıt vereceğini göreceğiz. Biz terörle mücadeleyi devam ettireceğiz. Terör devam ederse biz terörle mücadele etmeye kararlıyız."

İlgili Haberler

Kaynak:Anadolu Ajansı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.