TOKİ başvuru ücretleri ne zaman iade edilecek?

TOKİ sosyal konut projesinde kura çekilişleri devam ediyor. Kurada adı çıkmayan vatandaşlar ise başvuru ücreti olan 500 liranın ne zaman iade edileceğini merak ediyor. TOKİ başvuru para iadesi nasıl alınır? İşte ayrıntılar.

TOKİ başvuru ücretleri ne zaman iade edilecek?

TOKİ, iade ile ilgili açıklama yaptı. "Kurada, hak sahibi olamayanlar başvuru bedellerini, kura çekiliş tarihinden itibaren 5 (beş) iş günü sonrasında Başvuru yapılan Bankanın yetkili Şubeleri ve ATM'lerinden geri alabilecektir

TOKİ 500 LİRA NE ZAMAN YATIRILACAK?

TOKİ kurasında sosyal konut çıkmayanların başvuru ücreti geri iade edilecek. Para iadeleri başvuru yapılan bankanın yetkili şubeleri ve ATM'lerinden geri alınacak.

TOKİ’nin kurada adı çıkmayan vatandaşlara gönderdiği mesaj ise şu şekilde:

“Bilgilendirme; Değerli Müşterimiz, TOKİ başvuru tutarınızı almak üzere şubelerimize gelmeden, ATM'lerimizden kartsız olarak TOKİ Başvuru iadeleri seçeneğinden nakit olarak alabilirsiniz. Ayrıca, aşağıdaki linki tıklayarak yada internet sitemizden giriş yaparak kendi adınıza olan hesabınıza ait IBAN bilginizi bildirmeniz halinde TOKİ iade tutarının hesabınıza aktarılması sağlanacaktır. Sağlıklı günler dileriz.”

toki-basvuru-ucretleri-ne-zaman-iade-edilecek.jpg

Haber Dairesi (Konya Haber)

 

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.