Türkiye'nin gündemindeki Kadir Şeker olayında flaş gelişme! Telefonunda görüşme kaydı bulunamadı

Konya'da kadına şiddeti önlemek isterken Özgür Duran’ın ölümüne neden olduğu iddiasıyla tutuklanan 20 yaşındaki Kadir Şeker'in telefon kayıtları incelendi. Kadir Şeker’in kurtarmak istediği Ayşe D. ve ölen Özgür Duran’ı önceden tanıdığına dair iz bulunamadı. Özgür Duran'ın otopsi raporunda da dikkat çeken ayrıntılar var.

Türkiye'nin gündemindeki Kadir Şeker olayında flaş gelişme! Telefonunda görüşme kaydı bulunamadı

Türkiye'nin konuştuğu Kadir Şeker olayıyla ilgili Konya Cumhuriyet Başsavcılığı soruşturmayı titizlikle sürdürüyor.

Parkta birlikte yaşadığı kadın ile tartışan Özgür Duran’ı öldürmek suçlamasıyla tutuklanan Kadir Şeker'in (20) Bilgi Teknolojileri ve İletişim Kurumu kayıtlarından istenilen telefon görüşmesi kayıtları geldi.

Kayıtlardan, Kadir Şeker’in, hayatını kaybeden Özgür Duran ve Ayşe D. ile daha önce aralarında hiçbir görüşme kaydı bulunmadığı belirlendi.

DARP İZİ YOK!

Özgür Duran'ın otopsi raporunda ise vücudunda herhangi bir darp izinin bulunmadığı, kalbine tek bıçak darbesi isabet ettiği belirtildi.

İfadesinde Özgür Duran'ın yüzüne vurup, boğazını sıktığını anlatan Kadir Şeker'in sağlık raporunun da ifadesini doğrular nitelikte olduğu öğrenildi. Raporda, Kadir'in sağ ve sol gözünde morarma, yüzünde çizik, boynunda da yara izi tespit edildiği, elinde de bıçak kesisi olduğu belirtildi.

HALI SAHADAN 5 GÖRGÜ TANIĞI

Olayın yaşandığı akşam halı sahada futbol maçı yapan 4'ü Suriye uyruklu 5 kişinin daha ifadelerine başvuruldu.

Olayın yaşandığı anı görmediğini belirten tanıklar, kadının çığlıkları üzerine park içerisindeki kamelyanın yanına geldiklerini, yaralı için ambulans çağırdıklarını söyledi.

Bu arada Özgür Duran ve Ayşe D. ile aynı evde kalan amcası B.D.'nin de ifadesine başvurulacağı bildirildi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.