Twitter mavi tik nasıl alınır?

Elon Musk'ın Twitter’ı satın almasıyla birlikte yeni özellikler gelmeye devam ediyor. Artık mavi tik almak için belli şartları karşılamanız veya başvuru yapmanız gerekmiyor. Peki başvuru yapmadan Twitter'da mavi tik nasıl alınır? Ayrıntılar haberimizde.

Twitter mavi tik nasıl alınır?

Sosyal medya platformlarının kullanımının her geçen gün artmasıyla birçok yenilik karşımıza çıkıyor. Twitter, dünya genelinde en çok kullanılan sosyal medya platformlarından biri.

Twitter Blue abonelik sistemi ile yeni bir dönemin kapılarını aralıyor. Elon Musk satın aldıktan sonra birçok yeni özellik getirilen platformun en dikkat çeken kısmı mavi tik satın alma seçeneği oldu. Kullanıcılar Blue aboneliği karşılığında hesaplarını onaylatabiliyor. Peki, Twitter mavi tik nasıl alınır, ücreti ne kadar? Twitter Blue Türkiye fiyatı kaç TL?

twitter-mavi-tik-nasil-alinir.webp

TWİTTER MAVİ TİK NASIL ALINIR? TWİTTER BLUE NEDİR?

Twitter'da mavi tik artık Blue aboneliği karşılığında alınabiliyor. Mavi tik almak için gerekli olan tek şart Twitter Blue abonesi olmak.

TWİTTER MAVİ TİK FİYATI NE KADAR? TWİTTER BLUE ABONELİĞİ KAÇ PARA?

Twitter Blue aboneliğinin 8 dolar olacağını Elon Musk açıklamıştı. Her kullanıcının 8 dolar karşılığında mavi tik alabileceği Twitter Blue aboneliğinin Türkiye fiyatı da ortaya çıktı. Twitter'da mavi tik almanın bedeli 110 TL olarak belirlendi. Kullanıcılar aylık 110 TL ödeyerek Twitter Blue abonelisi olabilecek. Bu abonelik sayesinde birçok farklı özelliği kullanırken aynı zamanda hesaplarına mavi tik de ekleyebilecek.

twitter-mavi-tik-nasil-alinir-002.jpg

TWITTER BLUE ÖZELLİKLERİ NELER?

Etkin bir Twitter Blue aboneliği, Tweeti Geri Al gibi seçkin özelliklere erişmenizi sağlıyor. Bu özellikler, aboneliğinizi satın aldığınız Twitter hesabı ile her yerde kullanılabilir. Ayrıca kullanıcılara reklamsız bir deneyim de sunuluyor.

Son 24 saatte en çok etkileşim alan paylaşımlara kolay erişim sağlanabiliyor. Ayrıca Blue aboneleri 10 dakikaya kadar video yükleyebilecek.

twitter-mavi-tik-nasil-alinir.jpg

TWITTER BLUE ABONESİ NASIL OLUNUR?

Twitter uygulamasını açın.

Ayarlar ve Destek altında ayarlar ve gizliliği seçin.

Hesabına dokunun.

Hesap bilgilerini seçin ve devam etmek için şifrenizi girin.

Onaylanmış altında onaylama isteğinde buluna dokunun.

İsteği başlat diyerek yönergeleri izleyin.

Twitter mavi tik herkese verildiğinden belli sayıda takipçiye ulaşmanız da gerekmiyor.

Haber Dairesi

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.