Ülkeye 15 Temmuz kabusunu yaşatan hain öldü

Terör örgütü FETÖ elebaşı Fetullah Gülen’in ölüm haberinin duyurulmasının ardından arkasında bıraktığı ihanet sarmalı bir kez daha gündeme geldi.

Ülkeye 15 Temmuz kabusunu yaşatan hain öldü

2016 yılında 251 vatan evladının şehadetiyle sonuçlanan darbe girişiminin planlayıcısı olan elebaşı 1999 yılında sığındığı Amerika’da öldü.

Yarım asır önce özellikle gençleri ağına düşüren örgüt, devletin içinde devlete düşmanlık edecek kadrolarıyla güç devşirdikten sonra milletin silahlarını millete doğrultacak kadar ileri gitti.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın önderliğinde devlete sızmalarının engelleneceğini anlayan elebaşı, suikast girişimlerinin boşa çıkmasının ardından topyekun saldırıya geçti.

19 Mart 2016’da askeri haki cübbesiyle kamera karşısına geçen şarlatan, örgüt mensuplarına darbe çağrısı yaptı.

Talimatı alan haşhaşiler planlamalarını yaptılar ve Türk tarihinde görülmemiş bir ihanete imza attılar...

15 TEMMUZ HAİN DARBE GİRİŞİMİ

Bütün planları kusursuz yapılan darbe için artık harekete geçilmişti ama saatler önce MİT’e gelen ihbar darbe saatinin değişmesine neden oldu.

Belirlenen saatten önce harekete geçen darbeciler için artık geri dönülmez bir yola girilmişti. Hainlik ve zalimlikte sınır tanımayan darbeciler milletin silahlarını millete hatta bizzat güvenlik güçlerine doğrulttular.

Saat 00.24'ü gösterdiğinde CNN Türk'e bağlanan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, darbe girişiminin seyrini değiştiren tarihi konuşmasını yaptı ve "Milletimizi meydanlara davet ediyorum." çağrısında bulundu.

Bu çağrının ardından darbenin seyri hızla değişti.

Millet hızla sokaklara dökülürken darbeci hainler de katliamlarına devam ediyordu. Darbeye karşı dimdik duran millet devletiyle el ele verip hain darbe girişimini önledi.

ulkeye-15-temmuz-kabusunu-yasatan-hain-oldu.jpg

İlgili Haberler
 Editör
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.