Ünlü oyuncudan kötü haber! Aydemir Akbaş yoğun bakımda

Bir süredir kanser tedavisi gören Aydemir Akbaş, hastaneye kaldırıldı. Ünlü oyuncunun yoğun bakıma alındığı bildirildi.

Ünlü oyuncudan kötü haber! Aydemir Akbaş yoğun bakımda

Ünlü türkücü İbrahim Tatlıses, Aydemir Akbaş'ın yoğun bakımda olduğunu duyurdu.

Aydemir Akbaş, geçtiğimiz yılın ocak ayında sosyal medya hesabından yaptığı paylaşım ile kansere yakalandığını söylemişti:

"Yaklaşık 15 günlük tetkiklerin ardından kanser olduğum netleşti. 10 sene önce de benzer şekilde olmuş ve atlatmıştım. Tedavim başladı. Şu an kendimi gayet iyi hissediyorum, umarım böyle hissetmeye devam eder ve tekrar atlatırım. İlk benden duyun istedim. Yazmaya ve çalışmaya devam."

Geçtiğimiz yıllarda gırtlak kanserini yenen oyuncu, "Herkes arıyor, yakınlarım merak ediyor, üzülüyor. Böyle hassas bir durumda 'öldü', 'yoğun bakımda' gibi haberlere itibar etmeyin. Sapasağlamım, ayaktayım. İçeride 1-2 yerde sorun var. Geçen sefer de gırtlak kanseri çıkmıştı, yenmiştim. Yeneceğim, yeneceğim. Bende Arnavutluk var, hem de lazlık var. İnadım inat, yeneceğim" dediği bir videoyu hayranlarıyla paylaşmıştı.

unlu-oyuncudan-kotu-haber-aydemir-akbas-yogun-bakimda.jpg

İBRAHİM TATLISES KÖTÜ HABERİ DUYURDU

Aydemir Akbaş'tan kahreden sevenlerini kahredecek bir haber geldi. Kötü haberi, Aydemir Akbaş'ın dostu İbrahim Tatlıses verdi.

Tatlıses, "45 yıllık değerli dostum, değerli ağabeyim Aydemir Akbaş şu anda yoğun bakımda... Siz değerli sevenlerimden Aydoşuma dua bekliyorum. Saygılarımla..." ifadelerini kullandı.

Kaynak:Haber Merkezi

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.