Üsküdar Belediyesi doğal gaz yardımı başvurusu 2024 TIKLA BAŞVUR

İstanbul Üsküdar Belediyesi, öğrenci evlerinde kalan önlisans ve lisans öğrencilerine doğal gaz desteği sağlayacak. Peki başvurular nasıl yapılacak? İşte başvuru adresi ve ayrıntılar.

Üsküdar Belediyesi doğal gaz yardımı başvurusu 2024 TIKLA BAŞVUR

Üsküdar Belediyesi, 2024-2025 eğitim öğretim yılı kapsamında öğrenci evlerinde kalan önlisans ve lisans öğrencilerine aylık doğal gaz fatura desteği kampanyasını başlattı.

Fatura bedeli bin liranın altında olan ödemelerin tamamı, fatura bedeli bin liranın üzerinde olan ödemelerin ise bin liralık kısmı kadar ödeme gerçekleştirilecek.

Ödemeler, 2024-2025 eğitim öğretim yılı içerisinde; Kasım ve Nisan ayları arasında olmak üzere 6 ay süresince yapılacak.

2024 ÜSKÜDAR BELEDİYESİ DOĞALGAZ YARDIMI ŞARTLARI NELER?

Başvuru yapacak öğrencilerin, Üsküdar ilçesinde ikamet etmesi, aynı hanede en az üç örgün eğitim gören öğrenci olması, İstanbul il sınırları içerisinde herhangi bir devlet üniversitesinde örgün eğitime devam eden ya da İstanbul il sınırları içerisinde yer alan özel bir üniversitede tam burslu eğitim alan örgün eğitim öğrencisi olması, tam zamanlı ya da yarı zamanlı herhangi bir işte çalışmıyor olması gerekiyor.

Online yapılacak başvurularda Üsküdar ilçesinde ikamet ettiğini gösteren e-devletten alınmış “PDF formatında” ikametgah belgesi, Öğrenci Belgesi, IBAN Bilgisi Gösterir Belge ve Öğrencilerin SGK Hizmet Dökümleri beyan edilecek.

ÜSKÜDAR BELEDİYESİ DOĞALGAZ YARDIMI BAŞVURU FORMU

Doğal gaz yardımından faydalanmak isteyen öğrenciler, başvurularını 13 Ekim tarihine kadar aşağıdaki link üzerinden yapabilecek.

2024 ÜSKÜDAR DOĞALGAZ YARDIMI GEREKLİ BELGELER VE BAŞVURU İÇİN TIKLAYIN

uskudar-belediyesi-dogal-gaz-yardimi-basvurusu-2024-tikla-basvur.jpg

Kaynak:Haber Merkezi

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.