Uyuşturucudan gözaltına alınan Aleyna Tilki’nin avukatından ilk açıklama
İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı’nın yürüttüğü uyuşturucu soruşturması kapsamında, sabah saatlerinde gözaltına alınan Aleyna Tilki’nin avukatından ilk açıklama geldi.
İhlas Haber Ajansı’nda (İHA) yer alan haberdeki iddiaya göre; İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından ünlü isimlere yönelik yürütülen uyuşturucu soruşturması kapsamında; Aleyna Tilki, Danla Biliç ve İrem Sak sabah saatlerinde gözaltına alınmıştı.
Gözaltına alındıktan sonra Sarıyer’de bulunan İstanbul Jandarma İl Komutanlığına getirilen Aleyna Tilki’nin avukatı açıklama yaptı.
Avukat Ayşegül Mermer, "Müvekkilim Aleyna Tilki, bugün bir soruşturma kapsamında gözaltına alınmıştır. Şuanda edindiğim bilgilere göre evde yapılan aramalarda herhangi bir suç unsuruna rastlanmamıştır. Şuan için size verebileceğim başka teyitli ve resmi bir bilgi yoktur. İlerleyen saatlerde teyitli bilgilere ulaşıldıkça sizlere bilgi verilecektir. Masumiyeti korumak adına teyitli bilgilerden sonra resmi bir açıklama yapılacaktır. Aleyna Hanım burada" dedi.
Kaynak:İHA


Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.