Whatsapp neden açılmıyor? Whatsapp çöktü mü?

Whatsapp kullanıcıları an itibarıyla mesajların iletilmemesi üzerine uygulama çöktü mü sorusuna yanıt aramaya başladı. Popüler uygulamayla ilgili olarak araştırmalar da hız kazandı. Peki Whatsapp çöktü mü, Neden açılmıyor? işte detaylar

Whatsapp neden açılmıyor? Whatsapp çöktü mü?

Popüler mesajlaşma uygulaması Whatsapp'ta mesaj göndermek isteyenlerin sorunla karşılaşması sonrasında detayları öğrenmek isteyenler "WhatsApp çöktü mü, neden çalışmıyor, mesajlar neden iletilmiyor, ne zaman düzelir?" şeklindeki sorular aracılığıyla araştırıyor. Gözler gelecek açıklamaya çevrilirken özellikle Twitter'da konuyla ilgili paylaşımlar yapılıyor. Peki, 19 Temmuz 2023 WhatsApp çöktü mü, neden çalışmıyor, gruplara mesajlar neden gitmiyor, ne zaman düzelir?

WHATSAPP ÇÖKTÜ MÜ?

Dünyanın en çok kullanılan uygulamalarından olan Whatsapp'ta mesajlarda iletim problemi yaşanıyor.

Kullanıcılar Whatsapp'ta mesajlarının iletilemediğini ifade ederken şirket tarafından yapılan bir açıklama henüz yok. Sorunun küresel çapta olduğu düşünülüyor.

BAKAN YARDIMCISI'NDAN AÇIKLAMA GELDİ

Whatsapp'ta yaşanan sorunun ardından Bakan yardımcısı Ömer Fatih Sayan'dan da bir açıklama geldi. Bakan Sayan, "Whatsapp servislerinde global kaynaklı kesintiler yaşanmakta olup, ülkemizdeki kullanıcılar da kısmen etkilenmektedir. Durum Ulusal Siber Olaylara Müdahale Merkezimiz tarafından takip edilmektedir." ifadelerini kullandı.

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.