Altın 5766.143
BIST 10918.51
Dolar 42.502
Euro 49.5781
Sterlin 56.7485

Yangın faciasında 11 şüpheli adliyeye sevk edildi

Kocaeli Dilovası’ndaki parfüm dolum tesisinde çıkan yangında 6 kişi hayatını kaybetmiş, 7 işçi yaralanmıştı. Olayla ilgili 11 şüpheli adliyeye sevk edildi.

Yangın faciasında 11 şüpheli adliyeye sevk edildi

Kocaeli'nin Dilovası ilçesinde 8 Kasım’da meydana gelen yangın faciasında, 6 kişinin ölümüne ve 7 işçinin yaralanmasına neden olan olayla ilgili 11 şüpheli, emniyetteki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edildi.

İhlas Haber Ajansı’nda (İHA) yer alan haberdeki iddialara göre; yangın, saat 09.00 sıralarında Mimar Sinan Mahallesi'nde bulunan parfüm dolum tesisinde çıktı. Yangında, Şengül Yılmaz (55), Tuğba Taşdemir (18), Nisa Taşdemir (17), Cansu Esatoğlu (16), Esma Gikan ve Hanım Gülek (52) hayatını kaybetti. Ayrıca, 1'i ağır 7 kişi de yaralandı.

yangin-faciasinda-11-supheli-adliyeye-sevk-edildi.jpg

Olayla ilgili olarak, aralarında fabrika sahiplerinin de bulunduğu 11 kişi gözaltına alındı. İfadeleri tamamlanan şüpheliler, Gebze Adliyesi'ne sevk edildi. Gözaltına alınanlar arasında tesisin sahibi K.O., kaçmasına yardımcı olan şüpheliler, K.O.'nun oğlu, yeğeni ve vardiya amirlerinin olduğu belirtildi.

yangin-faciasinda-11-supheli-adliyeye-sevk-edildi-001.jpg

Ayrıca, yaralanan vardiya amiri T.Y.'nin hastanede tedavi gördüğü ve hakkında gözaltı kararı olduğu öğrenildi.

İlgili Haberler

Kaynak:İHA

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.