Yasa boğan bilanço! Okula saldırıda can veren 9 kişinin kimlikleri belli oldu
|
Son Güncelleme: 15.04.2026 23:32
Kahramanmaraş Ayser Çalık Ortaokulu’nda meydana gelen silahlı saldırıda hayatını kaybeden 1 öğretmen ve 8 öğrencinin kimlikleri belirlendi. Yaralılardan 6’sının hayati tehlikesinin sürdüğü bildirildi.
Kahramanmaraş’ta Ayser Çalık Ortaokulu’nda yaşanan silahlı saldırıda yaşamını yitiren 9 kişinin kimlikleri netleşti. Olayda bir öğretmen ve sekiz öğrencinin hayatını kaybettiği belirtildi.
Hayatını kaybedenlerin isimleri şöyle açıklandı:
Öğretmen Ayla Kara (56), öğrenciler Mustafa Aslan, Şuranur Sevgi Kazıcı, Zeynep Kılınç, Furkan Sancak Balal (11), Bayram Nabi Şişik (10), Belinay Nur Poyraz (10), Adnan Göktürk Yeşil (11) ve Kerem Erdem Güngör.

YARALILARIN DURUMU TAKİP EDİLİYOR
Saldırıda yaralanan 11 kişinin tedavilerinin ardından 11’inin taburcu edildiği, 9 yaralının ise 5 farklı hastanede tedavi altına alındığı bildirildi. Yaralılardan 6’sının durumunun ağır olduğu ve hayati tehlikesinin sürdüğü öğrenildi.
İlgili Haberler
Kaynak:DHA


Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.