Yeni Türk Cumhuriyeti’ne Konyalı Özel Kalem Müdürü atandı

Yakın zamanda bağımsızlığını ilan ederek Ermenistan, Nahçıvan, Türkiye, İran ve Azerbaycan ile sınır olan Batı Azerbaycan Göyçe - Zengezur Türk Cumhuriyeti Devleti’ne Konyalı Özel Kalem Müdürü atandı.

Yeni Türk Cumhuriyeti’ne Konyalı Özel Kalem Müdürü atandı

Batı Azerbaycan Göyçe-Zengezur Türk Cumhuriyeti Cumhurbaşkanı Yardımcısı Dr. Servet Avşar’ın oluru ile Özel Kalem Müdürlüğüne getirilen Konyalı iş adamı Şahin Akkan, kendisine tevdi edilen bu görevi layıkıyla yerine getireceğini ifade ederek Göyçe-Zengezur Türk Cumhuriyeti Devleti,  Türkiye'nin Türk dünyası ile buluşmasında köprü olacağını dile getirdi.

Afganistan Kültür ve Sosyal Yardımlaşma Derneği (AKFED) ve Serdengeçti Kültür, Eğitim ve Yardımlaşma Derneği (SERDER) gibi çeşitli sivil toplum kuruluşlarında da Genel Başkan Yardımcılığı görevleri bulunan Şahin Akkan 1977 Konya Cihanbeyli doğumlu.

yeni-turk-cumhuriyetine-konyali-ozel-kalem-muduru-atandi.jpeg

Türk devletlerinde kendilerini tanıtmak adına çalışmaların başlatıldığını ve ilk tanıyan ülkenin Türkiye olduğunu vurgulayan Akkan, iki ülke arasında ileriki süreçte ticari ve siyasi anlaşmaların yapılması beklendiğini kaydetti.

yeni-turk-cumhuriyetine-konyali-ozel-kalem-muduru-atandi-001.jpeg

Haber Dairesi (Konya Haber)

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.