Yılın Yerel Kanalı Altaş TV

Radyo Televizyon Gazetecileri Derneği Medya Oscarlarını dağıttı. Yılın Yerel Kanalı seçilen Altaş Tv'nin Yönetim Kurulu Başkanı Selçuk Altaş, ödülü Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın elinden aldı.

Yılın Yerel Kanalı Altaş TV

Ankara'da düzenlenen ödül törenine Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan da katıldı.

Programda ilk konuşmayı Radyo Televizyon Gazetecileri Derneği Başkanı Şebnem Bursalı yaptı.

Bursalı, “Bu törende bizi yalnız bırakmayan Sayın Cumhurbaşkanıma teşekkür ediyorum. Gazetecilik bir yaşam biçimi. Bugün burada bulunan herkes yaptıkları işlerle kendi alanlarında marka olmuşlardır. Kesintisiz olarak 40. kez ödül töreni düzenliyoruz. Dernek olarak bütün üyelerimizle ülkemizin ekonomik operasyonlara maruz kaldığı bugünlerde demokrasimizden yanayız ve olmaya devam edeceğiz” dedi.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ise konuşmasına görevlerini yerine getirirken hayatını kaybeden gazetecileri anarak başladı.

Ödül alan isimleri ve kuruluşları tebrik eden Erdoğan, “'Ödüllendirilen her başarı daha nitelikli başarılara ilham kaynağıdır. Derneğimizin kendi alanında büyük bir boşluğu doldurduğuna inanıyorum. Radyo Televizyon Gazetecileri Derneği'ni gönülden tebrik ediyorum. Gelişen teknoloji ile birlikte gazeteciliğin de sınırları gelişti. Yeni medya araçları fırsatların yanında riskleri de beraberinde getiriyor.” dedi.

Basını daha özgür bir Türkiye arzuladıklarını belirten Cumhurbaşkanı Erdoğan, “Türkiye olarak köklü bir basın yayın geleneğine sahibiz. Meslek adına pek çok gurur tablosunun yanı sıra sorunlu sahnelerde yaşandı. Hakikati katleden darbelerin peşinde koşan gazeteler oldu. Terör sevici gazeteciler de var. Vatanı için canını feda eden cesaret abidelerini de gördük. Bu ülkede yerel kanalı çalıştırmak için malını mülkünü feda edenler var. Hayatı pahasına haber kovalayanlar var. Bizim medyamızın gerçek temsilcileri Mustafa Canbaz gibi gözünü kırpmadan şehadete yürüyenler, hakikat peşinde koşanlardır. Sizlerin gayretleriyle Türkiye'yi basın yayın sektöründe yukarılara taşıyacağız. Medya Oscarlarına layık görülenleri tebrik ediyorum” ifadelerini kullandı.

Cumhurbaşkanı Erdoğan konuşmasının ardından Medya Oscarları sahiplerine ödüllerini verdi. Gecede Altaş TV Yılın Yerel Kanalı Medya Oscarı ödülüne layık görüldü.

Yılın Yerel Kanalı seçilen Altaş TV'nin ödülünü Altaş TV Yönetim Kurulu Başkanı Selçuk Altaş Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın elinden aldı.

Ödül gecesinde "Yılın Reality Haber Programı Medya Oscarı"na ATV'de yayımlanan "Müge Anlı ile Tatlı Sert", "Yılın Sabah Programı Medya Oscarı"na CNN Türk'te yayımlanan "Parametre" programı ile Mine Uzun, "Yılın Ekonomi Programı Medya Oscarı"na Bloomberg Tv'de yayımlanan "Sabah Raporu" programı ile Açıl Sezen, "Yılın Tartışma Programı Medya Oscarı"na da CNN Türk'te yayımlanan "Tarafsız Bölge" programı ile Ahmet Hakan layık görüldü.

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.