Yine kaset skandalı yine CHP! Temizlikçinin 1 milyon dolar istediği iddiası

Teoman Sancar’ın CHP’den istifasının arkasında kaset skandalı olduğu iddia ediliyor. Kendisine komplo kurulduğunu öne süren Sancar’dan 1 milyon dolar istendiği, şikayet sonrası CHP'li belediyede çalınan bir kişinin gözaltına alındığı belirtiliyor.

Yine kaset skandalı yine CHP! Temizlikçinin 1 milyon dolar istediği iddiası

Son dönemde taciz ve tecavüz olaylarıyla gündem olan CHP, şimdi de Denizli Milletvekili Teoman Sancar’ın ‘ayıp nedenli’ olduğu iddia edilen istifasıyla gündemde.

Sosyal medya üzerinden istifasını açıklayan Teoman Sancar, hakkındaki iddialar sonrası, “Kaset var diye, baskı oluşturuldu. Gerekli yerlere şikayetimi yaptım. Bir kaset falan ortaya çıkarsa, çıktığında da tüm bu ahlaksızca saldırılara karşı, en kısa zaman içinde öyle yazılı açıklama yaparak da değil, medyanın karşısına çıkıp tek tek cevap vereceğim.” dedi.

Sabah’ın haberinde; Sancar’ın istifasının arkasında CHP Genel Merkezi'ne gönderilen ve karşılığında 1 milyon dolar istenen 4 dakikalık kaset olduğu öne sürüldü.

“GÖRÜNTÜLER KARŞILIĞINDA 1 MİLYON DOLAR”

İddiaya göre; Denizli'de 3 ay önce bir arkadaşının davetiyle gittiği evde iki genç tarafından Sancar'ın uygunsuz görüntüleri çekildi ve Sancar'dan 1 milyon dolar istendi. Sancar bunun üzerine savcılığa giderek şikayetçi oldu.

BELEDİYE ÇALIŞANI GÖZALTINDA

Şikâyet sonrası Denizli'deki CHP'li Merkezefendi Belediyesi'nde temizlik ve ilaçlama hizmetleri bölümünde çalışan F.S’nin gözaltına alındığı belirtiliyor.

yine-kaset-skandali-yine-chp-temizlikcinin-1-milyon-dolar-istedigi-iddiasi.jpg

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.