Zorla girdiği evde 12 yaşındaki kızı öldürmüştü! Cani adam cezaevinde canına kıydı

İzmir’de Suriye uyruklu Levend Macu, demir kapısının camını kırarak girdiği müstakil evdeki 12 yaşındaki kızı yüz ve kolundan toplam 7 bıçak darbesiyle öldürmüştü. Levend Macu, tutuklu bulunduğu cezaevinde yaşamına son verdi.

Zorla girdiği evde 12 yaşındaki kızı öldürmüştü! Cani adam cezaevinde canına kıydı

İzmir’in Karabağlar ilçesinde demir kapının camını kırarak girdiği evde Behiye Ediz’i (12) öldürüp, annesi Suzan Ediz’i (34) ağır yaralayan Levend Macu (30), tutuklu bulunduğu cezaevinde kendini astı.

Demirören Haber Ajansı’nda (DHA) yer alan haberdeki iddiaya göre; Yüzbaşı Şerafettin Mahallesi 3973/1 Sokak'ta meydana gelen olayda, Suriye uyruklu Levend Macu, demir kapısının camını kırarak girdiği müstakil evdeki Suzan Ediz’i yüz ve kolundan toplam 7 bıçak darbesiyle yaraladı.

zorla-girdigi-evde-12-yasindaki-kizi-oldurmustu-cani-adam-cezaevinde-canina-kiydi.jpg

Macu, daha sonra Suzan Ediz’i kızı Behiye Ediz’i de boğazından ve göğsünden aynı bıçakla yaralayıp, kaçtı. Gürültüleri duyan komşuların ihbarı üzerine olay yerine sağlık ve polis ekipleri sevk edildi.

zorla-girdigi-evde-12-yasindaki-kizi-oldurmustu-cani-adam-cezaevinde-canina-kiydi-001.jpg

Ağır yaralanan anne-kız, ambulansla Atatürk Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırıldı. Behiye Ediz hayatını kaybetti, olaydan 1 gün sonra yakalanan şüpheli, tutuklandı.

Levend Macu, dün tutuklu bulunduğu cezaevinde canına kıydı. Macu'nun cenazesi otopsi için İzmir Adli Tıp Kurumu morguna kaldırıldı.

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.