Konya bu öğretmeni konuşuyor

Konya'nın Cihanbeyli İlçesi Küçükbeşkavak Mahallesine ataman öğretmen İsmail Karakuş, vatandaşlardan da aldığı destekle göreve başladığı okulu 2 ayda baştan aşağı yeniledi.

Konya bu öğretmeni konuşuyor

Konya'nın Cihanbeyli İlçesi Küçükbeşkavak Mahallesi İlköğretim Okuluna yeni eğitim-öğretim yılının başında atanan Öğretmen İsmail Karakuş, kısa sürede ilçede adından söz ettirdi.

İsmail Öğretmen binası adeta dökülen okulu, yaklaşık 2 ayda yepyeni bir kimliğe kavuşturdu.

İlk olarak sorunları ve eksiklikleri tespit eden İsmail Karakuş, vakit geçirmeden çalışmalara başladı. Bir taraftan derslere giren diğer yandan da mahalle sakinleri ve yurt dışında yaşayan Cihanbeyliler'den destek alan İsmail Öğretmen, bizzat inşaat işçisi gibi çalıştığı Küçükbeşkavak İlköğretim okulunu adeta baştan aşağı yeniledi.

Bu dönemde ayrıca çevre düzenlemesinin yapıldığı okul bahçesine 200 fidan dikildi. Okulda görev yapan diger öğretmen Songül Bilen de İsmail Karakuş'a büyük destek verdi. 

Mahalle halkı, okulu modern bir görünüme kavuşturarak, çocukların çok daha sağlıklı bir ortamda eğitim almasını sağlayan İsmail Öğretmene teşekkür etti. 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.