Konya’da baba ve oğlunun öldüğü köpek kavgasında flaş gelişme!

Konya'nın Çumra ilçesinde köpeklerinin dövüşmesi nedeniyle çıkan bıçaklı kavgada baba ve oğlu ölmüş, gözaltına alınan baba-oğul şüphelilerden biri tutuklanmış diğeri serbest bırakılmıştı. Savcılığın itirazı üzerine oğlu tutuklanan baba yeniden gözaltına alındı ve tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Konya’da baba ve oğlunun öldüğü köpek kavgasında flaş gelişme!

Olay geçtiğimiz hafta Çumra ilçesi İçeri Çumra Mahallesi Aslım Yaylası'nda meydana gelmiş, Mehmet Z'ye ait çoban köpeği, komşusu Erol Fırat'ın köpeğiyle boğuşmaya başlamıştı.

Köpeğini, oğluyla almaya gelen Mehmet Z, Furkan Fırat ile tartışmaya başlamış, kısa sürede bıçaklı kavgaya dönüşen olayda, baba Erol Fırat, bıçak darbesiyle olay yerinde hayatını kaybetmiş, ağır yaralanan oğlu ise ambulansla hastaneye götürüldüğü sırada can vermişti.

Kavgada yaralanan Mehmet Z. ile oğlu, Çumra Devlet Hastanesindeki tedavi sonrası gözaltına alınmış, Mehmet Z. tutuklanırken, baba Mehmet Z. serbest bırakılmıştı.

ŞÜPHELİ BABA DA TUTUKLANDI

Soruşturmanın devamında flaş bir gelişme daha yaşandı. Olay yerinde bulunanların alınan beyanları doğrultusunda baba Mehmet Z. yeniden gözaltına alındı.

‘Kasten öldürme” suçundan Çumra Sulh Ceza Hakimliğine sevk edilen Mehmet Z. hakkında da tutuklama kararı çıktı.

Eşi Erol Fırat (58) ve oğlu Furkan Fırat'ı (24) kaybeden Hatice Fırat (55), dün saldırıyı gerçekleştirenler arasında olduğu iddia edilen Mehmet Z'in (54) serbest kaldığını, oğlu Mehmet Z'nin (18) ise tutuklandığını belirterek, ''Babası eşimi, oğlu da oğlumu bıçaklayarak öldürdü. Oğlumun vücudunda 27 bıçak darbesi var. Bıçak darbelerini oğluma vahşice vurdu. Gözlerimin önünde katledildiler. Bu sıradan değil planlı cinayettir. Mehmet Z. eşimi öldürdüğü halde nasıl serbest kaldı? Adalet istiyorum'' demişti.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.