Konya’da otomobili ezen tır sürücüsü hakkında karar!

Konya’da önceki gece yaşanan, 2 kişinin hayatını kaybettiği 2’si çocuk 3 kişinin de yaralandığı kazayla ilgili yeni bir gelişme yaşandı. Otomobili ezen tırın yaralı sürücüsü, tedavi tamamlandıktan sonra gözaltına alındı. Adliyeye sevk edilen sürücü hakkında tutuklama kararı çıktı.

Konya’da otomobili ezen tır sürücüsü hakkında karar!

Kaza önceki gece Konya - Seydişehir kara yolunun 48. kilometresinde yaşanmış, Beyazıt Y. idaresindeki 07 ADH 076 plakalı kavun yüklü tır, yoldan çıkarak karşı yola geçmiş ve Mesut Ay yönetimindeki 07 FES 29 plakalı otomobile çarpmıştı.

İhbar üzerine olay yerine sağlık, polis ve itfaiye ekipleri sevk edilmiş, tırın altında kalan otomobildeki Mesut ve Celile Ay çifti hayatını kaybetmişti.

Yaralanan tır sürücüsü Beyazıt Y. ile otomobilde bulunan Berat Efe Ay (7) ve Arzu Kaplan kaldırıldıkları hastanelerde tedavi altına alınmıştı.

- TUTUKLANDI

Tedavisi tamamlanan yaralı tır sürücüsü Beyazıt Y, polis ekiplerince gözaltına alındı. İfadesi alındıktan sonra adliyeye sevk edilen sürücü, “Taksirle birden fazla kişinin ölümüne neden olma ve yaralama” suçlamasıyla tutuklandı.

-EPİLEPSİ HASTASI BERAT EFE’Yİ KONTROLE GÖTÜRÜYORLARDI 

Otomobilde hayatını kaybeden sürücü Mesut Ay ile eşi Celile Ertaş Ay'ın Antalya'da yaşadığı, çiftin epilepsi hastası olan oğulları Berat Efe Ay'ı, Celile Ertaş Ay'ın daha önceki evliliğinden olan kızı Arzu Kaplan ile birlikte, tedavi gördüğü Meram Tıp Fakültesi Hastanesinde yapılacak sağlık kontrolüne götürmek için yola çıktıkları öğrenilmişti.

Berat Efe ve Arzu Kaplan'ın tedavilerinin halen sürdüğü bildirildi.

 

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.