Konya DSYB’den depremzedelere yardım eli uzandı

Konya DSYB, Elazığ’ın Sivrice ilçesinde meydana gelen deprem sonrası bölgeye, süt ürünleri ve kuru gıdadan oluşan yardım malzemeleri gönderdi. Depremzedelerin yüzünü güldüren Konya DSYB, büyük takdir topladı.

Konya DSYB’den depremzedelere yardım eli uzandı

Elazığ'da yaşanan deprem nedeniyle harekete geçen Konya DSYB, süt ürünleri ve kuru gıda ile doldurduğu yardım araçlarını yola çıkardı.

Ekipler bölgeye ulaştı ve gıda malzemelerini depremzedelere teslim etti. 

Vatandaşların yüzünü güldüren Konya DSYB, büyük takdir topladı. 

“AMACIMIZ DEPREMİN HALKIMIZ ÜZERİNDEKİ ETKİSİNİ AZALTMAK”

Konya DSYB Başkanı Edip Yıldız, amaçlarının, depremin halkımız üzerindeki etkilerini azaltmak ve bölgedeki vatandaşların hayatlarını normale döndürmek için yürütülen çalışmalara katkı sunmak  olduğunu belirtti. 

Başkan Yıldız, "İlk andan itibaren arkadaşlarımızla birlikte depremzedelere ne gibi katkı sunulabiliriz diye fikir alışverişinde bulunduk. Elazığ'da deprem felaketini yaşayan vatandaşlarımızın yaralarını sarmak ve onlara bir nebze de olsa destek olmak için yardım malzemeleri gönderdik. Depremde yaralanan vatandaşlarımıza acil şifalar diler, hayatını kaybedenlere Allah'tan rahmet, yakınlarına ve milletimize başsağlığı diliyorum. Allah bir daha bize böyle acılar yaşatmasın” dedi. 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.