1 haftalık bebeği kaçıran kadın Konya’da yakalandı

Mardin’de yaşayan Hülya A. (44), Eskişehir’deki ablasının yanına geldi. Hülya A., ablasının gelininin 1 haftalık bebeğini kaçırdı. Ailenin ihbarı üzerine araştırma yapan polis bebeği ve Hülya A’yı Konya’da yakaladı. Bebek ailesine teslim edildi.

1 haftalık bebeği kaçıran kadın Konya’da yakalandı

Olay, Eskişehir’de yaşandı.

İhlas Haber Ajansı’nda (İHA) yer alan haberdeki iddiaya göre; Mardin'de yaşayan 44 yaşındaki Hülya A., yaklaşık bir hafta önce Eskişehir'de geliniyle birlikte oturan ablası N.A.'nın yanına gitti.

GELİNLERİNİN BEBEĞİNİ KAÇIRDI

Hülya A., herkesin uyuduğu sırada ablasının gelininin bir hafta önce doğan erkek bebeğini alarak ticari taksiyle Mardin'e gitmek üzere kaçtı. Aile bebeğin ve Hülya A.'nın olmadığını fark edince durumu polis ekiplerine bildirdi.

KONYA’DA YAKALANDI

Yapılan araştırmada bebeği kaçıran Hülya A.'nın ticari taksi ile Konya’ya geldiğini belirleyen ekipler, çalışmaları bu yönde yoğunlaştırdı.

Hülya A.'nın içinde bulunduğu ticari taksi Konya'nın Akşehir ilçesi girişinde D-300 uygulama noktasında durduruldu. Araçta bulunan Hülya A. gözaltına alındı, bebek ise kontroller için Akşehir Devlet Hastanesine götürüldü.

AİLESİNE TESLİM EDİLDİ

Ekipler, bebeğin bulunduğu haberini ailesine verdi. Eskişehir'den gelen anne E.A.'ya bebek teslim edildi.

SERBEST BIRAKILDI

Emniyete götürülen Hülya A.'nın ilk ifadesinde ikiz çocuğunun öldüğünü, bu yüzden psikolojisinin bozuk olduğu için bebeği Mardin’e götürmek için kaçırdığını söylediği öne sürüldü.

Emniyetteki işlemlerinin ardından "çocuğun kaçırılması ve alıkonulması" suçundan işlem yapılarak adliyeye sevk edilen Hülya A., çıkarıldığı mahkemece adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı.

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.