2 üniversiteli falezlerden düşmüştü! Konyalı genç kız toprağa verildi

Antalya’da yılbaşı gecesi falezlerden düşen 2 üniversiteli genç hayatını kaybetti. 20 yaşındaki Hilal Öğütlü’nün cenazesi Konya’nın Ereğli ilçesinde toprağa verildi.

2 üniversiteli falezlerden düşmüştü! Konyalı genç kız toprağa verildi

Antalya’da falezlerden düşen 2 üniversiteli hayatını yaşamını yitirdi.

Yılbaşı gecesi Muratpaşa ilçesindeki Karaalioğlu Parkı'na giden 21 yaşındaki Burak Gelir ile 20 yaşındaki Hilal Öğütlü, iddiaya göre parktaki tarihi Hıdırlık Kulesi yakınlarında falezlerin üzerine çıktı. İki genç, yaklaşık 40 metre yükseklikten kayalık zemine düştü.

Olayı görenlerin haber vermesi üzerine bölgede yapılan aramada iki gencin cesetleri bulundu.

İtfaiye ekipleri ve deniz polisinin çalışmasıyla olay yerinden alınan cesetler, incelemenin ardından Antalya Adli Tıp Kurumu morguna kaldırıldı. Otopsi işleminin ardından Hilal Öğütlü'nün cansız bedeni defnedilmek üzere Konya'ya, Burak Gelir ise İzmir'e götürüldü.

2-universiteli-falezlerden-dusmustu-konyali-genc-kiz-topraga-verildi-001.jpg

EREĞLİ’DE DEFNEDİLDİ

Hilal Öğütlü’nün cenazesi bugün Konya’nın Ereğli ilçesindeki Ulu Camiinde öğle namazına müteakip Çerkez mezarlığına defnedildi.

2-universiteli-falezlerden-dusmustu-konyali-genc-kiz-topraga-verildi.jpg

REKTÖR ÖZKAN’DAN TAZİYE MESAJI

Akdeniz Üniversitesi Rektörü Özlenen Özkan, sosyal medya hesabından olaya ilişkin açıklama yaptı. Rektör Özkan, “Yıla maalesef çok kötü bir haber ile başladık. İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi öğrencimiz Burak Gelir ile Sosyal Bilimler MYO öğrencimiz Hilal Öğütlü'nün vefat haberlerini büyük bir üzüntüyle öğrendim. Her ölüm zor ancak yaşamının baharında iki gencimizi kaybetmek daha da üzücü. Öğrencilerimize Allah'tan rahmet, aileleri ve tüm sevenlerine sabır diliyorum. Akdeniz Üniversitesi ailemizin başı sağ olsun" ifadelerini kullandı.

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.