2023 KOMEK Yaz Dönemi Kayıt I TIKLA, BAŞVUR

Konya KOMEK yetişkin yaz dönemi kayıt başvurusu bugün (13 Haziran 2023 Salı) başlıyor. KOMEK Yaz Dönemi Kayıt Başvuru ekranı sabah saat 08.00’de açılacak. İşte komek.org.tr kayıt ekranı, başvuru şartları ve tarihi, kayıt linki ile diğer ayrıntılar.

2023 KOMEK Yaz Dönemi Kayıt I TIKLA, BAŞVUR

Konya Meslek Edindirme Kursları Yaz Dönemi için yetişkinlerin beklediği an geldi. KOMEK Yaz Dönemi Kayıt Başvurusu, bugün (13 Haziran 2023 Salı) başlıyor.

KOMEK Yaz Dönemi Kayıt Başvurusu ne zaman başlayacak, KOMEK kayıt 2023 nasıl yapılacak, hangi tarihlerde başvurular alınacak, KOMEK yaz kayıtları ne zaman 2023? Merak edilen sorular cevabını buldu.

2023 KOMEK YAZ KAYIT BAŞVURUSU BUGÜN

Konya Büyükşehir Belediyesi Meslek Edindirme Kursları (KOMEK) için dönem kayıtlarının başlayacağı tarih belli oldu. Yetişkinler için yaz döneminde hem yüz yüze hem de uzaktan eğitimle hizmet verecek KOMEK için kayıt başvuruları 13 Haziran 2023 tarihinde başlayacak.

2 MİLYONA YAKIN KURSİYER

KOMEK, dünyada artık alanında bir marka haline geldi. Bugüne kadar yüzlerce farklı branşta eğitim alan 2 milyona yakın kursiyeri ile ayrıca çok büyük bir aile oldu.

Yaz döneminde Genç KOMEK Yaz Okulu ile 7-14 yaş arasına eğitimler verecek olan KOMEK, bu dönemde yetişkinler için de farklı branşlarda eğitim planlandı. Yaz döneminde KOMEK’ten yararlanmak isteyenlerin 26 Haziran’a kadar kayıt başvurularını yapması gerekiyor.

KOMEK HANGİ BRANŞLARDA EĞİTİM VERECEK?

KOMEK yaz döneminde; bilişim teknolojileri, kişisel gelişim, grafik teknolojisi, yabancı diller, muhasebe, finansman, makine teknolojisi ve inşaat teknolojileri olmak üzere onlarca farklı branşta eğitim verecek.

2023/06/08/komek-yaz-kayit-basvurusu-2023-i-tikla-basvur-001.jpg

KUZEM KAYIT BAŞVURUSU NE ZAMAN?

KOMEK Uzaktan Eğitim Merkezi (KUZEM) ise kişisel gelişim alanındaki farklı alanlarda eğitim verecek.

Yüz yüze eğitimlerini tamamlayan kursiyerler sertifikalarını e-devlet üzerinden alabilirken; online eğitimleri tamamlayan kursiyerler ise öğrenci paneli üzerinden katılım belgelerine dijital olarak ulaşabilecek.

KOMEK YAZ KAYIT BAŞVURUSU 2023 TARİHLERİ

Konya merkez ve ilçelerde faaliyetlerini sürdüren KOMEK’te yeni dönem kayıtları 13 Haziran - 28 Haziran tarihleri arasında aşağıdaki linkler tıklanarak yapılabilecek. Kayıtlar bugün (13 Haziran 2023 Salı) sabah saat 08.00 itibarıyla başlayacak.

KOMEK KAYIT BAŞVURUSU 2023 İÇİN TIKLAYIN

2023 KOMEK VE KUZEM KAYIT BAŞVURUSU İÇİN TIKLAYIN

Eğitimler 10 Temmuz – 24 Eylül tarihleri arasında gerçekleştirilecek.

Haber Dairesi (Konya Haber)

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum